Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-12-09 12:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:saltillo - giving in

Lasot dažādus ceļojumu aprakstus, man Baltkrievija liekas super valsts, ar krutiem ceļiem, labu apgaismojumu, atsaucīgiem cilvēkiem. Valsts, kas aizvien sliecās mazināt importu un attīstīt savu ražošanu. Nu apsveicami, mums būtu ko mācīties no viņiem kā pašnoteikties. Taču tā ir tikai viena puse. Piemēram, tas, ka lauksaimniecība tiek atjaunota uz zemes, kas vēl aizvien ir pilna ar radioaktīvo mēslu, nevienam nav jāzin, tāpat kā vēžinieku statistika vai to liktenis, kuri par to pārāk skaļi bļaustās. Tāds ir plāns, kā tas rakstīts prezidenta web lapā - "without reviving the village, we won't revive the country."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]makki
2008-12-09 12:23 (saite)
iespiedies atmiņā kaut kur lasītais, ka reizi gadā pats prezidents aizbraucot uz Zonu, un demonstratīvi ēdot tur audzētos gurķīšus, protams, prese un tv līdzi, foto un video, viss notiek, tauta notic!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-12-09 12:40 (saite)
Pat ja ar viņu kaut kas notiktu, tas tāpat tiktu nocenzēts. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]makki
2008-12-09 12:43 (saite)
gan jau ka tie ir līdzpaņemtie importa gurķīši :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-12-09 12:48 (saite)
No kāda apollo.lv raksta:

«Radiācija ar mums ir samierinājusies,» saka 43 gadus vecā Marija Dika un turpina: «Vieta brīnišķīga, ūdens tīrs, gaiss svaigs, un paskatieties tik, ar kādām milzīgām baravikām, svaigām un konservos gatavotām, mēs mielojamies cauru gadu.»

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?