Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2006-09-26 03:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:snow patrol

Tā šķiet, ka neviens tā arī neuztvēra Ram Dzi grāmatas nesto messidžu un kādam pat lika apvainoties:/. Jā, priekš dotā laukumiņa tas varētu šķist salīdzinoši pasmags sarkastisks humors, kas bāzējas ap neduālismu un nopietni uztvertas šīs mazās patiesības var salīst diezgan dziļos lasītāja-dualistiķa aizspriedumu mezglojumos, lai tur veiktu tālākus darbus vai nedarbus. Katrā ziņā - if this makes you mad you missed the point. Es šamu neuztveru kā ķecerīgu un appīpējušos muļķi, drīzāk kā profilaktiķi, kas ar lielisku izteiksmi atsedz ikdienā grūti pamanāmas un viegli piemirstamas lietas. Gan lielas, gan mazas.

"Meklē Patiesību,
Ja tas nepieciešams,
Taču neaizmirsti
Iznest atkritumu spaini."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelican
2006-09-26 18:18 (saite)
mācība, kas nes indi, nav mācība. to pašu var pateikt bez ņirgāšanās. tālāk nemaz nelasīju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2006-09-27 00:38 (saite)
Bet kas gan liek kautko tādu(tā tiešām nav nekāda mācība) uztvert tik nopietni un virspusēji?:) Ir forma un ir saturs - uz ko skatīsies, tas arī izleks. Ja es nespētu saprast zemtekstus, tad noteikti arī tālāk nelasītu un bez minstināšanās izmestu sačurātā tualetes papīrā iesaiņoto dāvanu, pat neapskatījis tās saturu. Tāda neparasta pieeja, kuru savādākā/labākā formā par doto tēmu gan neesmu manījis. Vari jau uzskatīt, ka esmu kautko smagi pārpratis, taču sēt indi nudien neietilpst manos plānos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelican
2006-09-27 01:19 (saite)
es neko īpaši neuzskatu:), lielos vilcienos viņš runā par lielo NU UN, bet viņš runā izsmējīgā formā par (ko tu sauc par saturu) vēl citām formām, kas viņu noliek paša apdziedātās karavānas galā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2006-09-27 08:08 (saite)
Viņš runā par pseidoticību un reāli likt uztraukties var tikai tiem, kas to tā arī praktizē - kā sportu. Kautko citu izsmiet viņš var tikai tik, cik lasītājs to ļauj. Galu galā viņš pilnībā izsmej arī pats sevi, tā ka...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?