Hannibal ([info]hannibal) rakstīja,
@ 2003-01-13 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
INFORMEEJU
Lai izvairiitos no turpmaakiem paarpratumiem Pazinjoju: es neesu WEBDIZAINERIS. Man interesee vieniigi un tikai GRAFISKAIS DIZAINS. Protams nenolieghu ka neesu vienaldzigs pret webdizainu ka izpausmi. NEKAADOS savstarpejos karos neiesaistos!
PRISHLIKUMS: dariisim katrs savu darbu kaa maakam, un tad jau redzees, ir labs teiciens CAALJUS SKAITA RUDENII. Es ceru ka tas kauko izsaka :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ob
2003-01-13 14:37 (saite)
sitiet mani nost - nekad neesmu sapratis ko noziimee "grafiskais dizains".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

nevar buut?
[info]hannibal
2003-01-13 17:48 (saite)
nu nevajag jau izlikties par neziniiti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mass
2003-01-13 17:59 (saite)
a čo? sabijies no kautkaa ka te taa taisnojies? :))

Grafiskais dizains ir viss. Varbuut vieniigi vareetu excludeet video reklaamas. Bet arii tikai daljeeji.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hannibal
2003-01-13 18:38 (saite)
es liidz shim biju iedomaajies ka tas taa nau, varbuut es esu naivs?
iesaku palasiit www.kak.ru. Cik es esu sastapies internetaa un visadaa citaa literatuuraa ka WEB DIZAINS un GRAFISKAIS dizains ir atshkjiriigas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mass
2003-01-13 18:44 (saite)
vienkaarshi mana doma ir ka "grafiskais dizains" ir paaraak plashs jeedziens kaadas profesijas apziimeeshanai, jo nekad neviens nedariis visu. Viens maketees zhurnaalus, cits ziimees zhurnaalam karikatuuras, cits taisiis vaaku a veelviens to visu stutees kopaa webaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hannibal
2003-01-13 18:51 (saite)
jautaajien? a ko juus te visi taadi agresiivi estat? vai man akal tikai "naivajam" taa shkjiet? kauko njematies , kauko censhaties pieraadiit? es te uztaisiiju dienasgraamatu lai vareetu jeedziigi parunaat par lietu nevis verpt kaukaadas stulbas intrigas.. no seerijas es esu pac, pac krutaakais :) saakumaa mani tas biki uzjautrinaaja bet kad tas aiziet liidz persiniskiem apvainojumiem.. tas biki par traku
es augstu veerteeju juusu dizainus..( taa nau pieliishana) es vienkarshipaskatijos darbus un man ir skaidrs ka fishku jus rubijat.. tachu piedo atvaino par gaumemm tach nestriidas? vai es akal taisnojos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hannibal
2003-01-13 18:56 (saite)
protams es jutos pagodinats ar tik neviltotu interesi par savu personiibu. Tachu. es kaukaa nevaru paciest ka manos komentos juus te visi "kolektiivi" apceljat kenins, da jebko tas pat nau svariigi kas tas buutu, es vienalga respekteeju cita dizainera darbu, kaut arii tas nau manaa gaumee. Es necenshos akcenteeties uz kada darbiem vai nedarbiem, vienkarshi dariisim savu darbu cik nu katrs speejam un tad lai iztiesaa "pateereetajs" vai pats sevi katrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mass
2003-01-13 19:08 (saite)
Hey! es neko agresiivu neesu teicis tev. es tikai pabriiniijos par sho tavu tekstu, kas izskatiijaas apmeeram "es jau neko, tikai nesit". :))

Par darbu respekteeshanu vai nerespekteeshanu:
Darbu kas man nepatiik es nespeeju respekteet, JO, parcik esmu saskaaries ar gan dazhaadu darbu izstraadi, gan maaciishanos to dariit, es uz darbu skatos no cita redzes punkta. Pirmkārt ievērtēju kvalitāti, tad kopskatu, tad detaljas, tad izdomaaju kaa tas ir uztaisiits un sasummejot visus shos argummentus noveerteeju. Un ja redzu darbu, kur man neko sasummeet neizdodas (darbs suudiigs no vairaakiem aspektiem), un ja veel autors to klaji deevee par maakslu un pats celj debesiis, tad man tas izraisa tikai un vieniigi nerespekteeshanu.

Taatad konkluuzhn: Par gaumi nav runas. Tas ir cits jautaajums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hannibal
2003-01-13 19:19 (saite)
da neiet jau par tevi runa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?