September 15th, 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:12 pm
kāpēc neviens nekaunina, neaprunā vīriešus, kuri, gadiem ejot, pampst un pampst? kā pāri 25, tā sāk pampt... un izskatīties pēc omulīga tētuka (pat ja nav).
ja sieviete šitā, tad uzreiz "viņa gan nav formā. viņas skaistums vīst, bļe".
Saņematies, veči. Skaidrs, ka, īpaši jau nemazināsies veceņu skaits, kas gribēs ar jums ļurināties pēc 30 (statistics), bet patīkamāk jau ļurināties ar pievilcīgu miesu. nevis gaļas maisu.

p.s. man viss kārtībā. es tikai vēroju un esmu iegrimusi pārdomās par dažādām disproporcijām.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 15th, 2017 - 11:23 pm
(Link)
Domāju, ka moments te ir tāds, ka sievietei fiziskais skaistums ir primārais tēviņu pievilinātājs, kamēr tēviņiem ir daudz citi parametri, kas padara viņus ne/pievilcīgus mātītēm.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:September 16th, 2017 - 08:06 am
(Link)
Kā redzam no Kirova Lipmana piemēra, galvenais ir nauda un kstatuss, kur miesas tvirtums nav primārais karjeras veidošanā, savukārt meitiešiem fiziskie parametri ir pamatskills ceļā uz dzīves mērķi, altāri, tāpēc viņām par to jāsatraucas visu mūžu, kamēr vēl tirgū. :)
[User Picture]
From:[info]half_slavic
Date:September 16th, 2017 - 10:01 am
(Link)
tu runā par tirgu, kurā ir sievietes loma un pievilcība vīrieša acīs aprobežojas ar, khm, "klasisko" (kuche, kindern...), vai vienk trophy wifey. bet, ja iztēlojamies tirgū, kurā vīrietis ekspektē self-established, karjeristi, gudru n shit, un vēl nenormāli skaistu (tas bļaģ laiku prasa un šo laiku paņem no naudas pelnīšanas un smadzeņu trenēšanas laika), tad sorry - esi pats mega skaists vai pisies uz iedomu pasauli!
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 18th, 2017 - 12:47 am
(Link)
Nevienam no tēviņiem, ko esmu ever pievilinājusi, fiziskais skaistums nav bijis primārais. Fiziskais skaistums ir varbūt primārais attiecībā uz to, uz kuru atskatās uz ielas vai pienāk iepazīties diskotēkā, bet ne attiecībā uz to, vai rodas (īsta) seksuāla iekāre vai vēlme pavadīt kopā laiku.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:September 16th, 2017 - 01:35 pm
(Link)
es totāli kauninu
[User Picture]
From:[info]half_slavic
Date:September 16th, 2017 - 04:03 pm
(Link)
GOOD!
Outrage Journal -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba