guncy ([info]guncy) rakstīja,
@ 2004-12-06 01:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedeeljas nogale
briizhiem skrienu, peros katru un taa katru nedeeljas nogali dazhaadaas pilseetaas, lai satiktos ar draugiem, pazinjaam, lai pamainiitu vidi un tad sajuuti cik labi buutu vienkaarshi divas dienas vairaak vai mazaak novaartiities pa guultu, pa reizi izlienot no taas, lai nokaartotu dabiskaas vajadziibas un uztaisiitu vakarinjas vai pusdienas, bet arii pashaa mazaakumaa, lai tiktu atpakalj gultaa un skatiit TV, un neko nedariit ... cik forshi ... cik reti taa gan sanaak ...
... labi, atziishos, ne gan visu nedeeljas nogali guleeju, piektdien bij pasaaciens, saakumaa gan ar vienu draugu, bet vinjam praataa par jaunu mashiinu iegaadi, taa nu nevareeju pieljaut, ka vakars tiek pavadiit pie datora monitora un labi, ka taa, aizlaidu liidz veicim, panjeemu par paaris alinjiem un tur pat kojaas netiishaam uzskreeju paziistamai meitenei, bet gan nebiju ilgu laiku parunaajies, izraadaas, ka vinja veselus devinjus meeneshus bija bijusi Indijaa, par ko gan nezinaaju (varbuut labi sleepa?), bet ar lielaako uzmaniibu klausiijos vinjas staastos, jo nav taa gan Eiropa, vai USA, taa ir cita veida kultuura, cita veida pasaule :), zinu, ka arii kaadu dienu es tur bushu ... peecaak peec sarunaam, atceros, ka vienam no draugiem ir dzimshanas diena, tad nu nepagaaja ne laicinsh un jau ar tur biju ... nomociiju klaatesoshos un peedeejos cieminjus ar logjiskaas speeleem, kaa piem., seerkocinju speele, vai arii izstaastiis staasts, un jaatmin, kapeec taa un ne savaadaak ... tad veel papildus energjijas iegaade un tad jau bija riits un noteikti bij jaajiet guleet, par nepatiikamu izbriinu piemodos tikai ap 4 vakraa :( naakamaas dienas tika pavadiitas peec ljoti ilgotaas un klusajaam dienaam gultaa ... super :)

atceros, ka sen neko gan te netiku neko iepuksteejis .... par Somiju un Zviedriju domas man nav mainiijushaas, kaut arii esmu jau atgriezies LV jau kopsh septembra, Zviedrijaa ir ok, Somijaa ir forshi pavadiit savas vecumdienas :)

jaukum jauku sho jauno iesaakto nedeelju :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]queen
2004-12-06 14:38 (saite)
un tad Somi savaas vecumdienaas dotas ar Praami paari Somu Juuras liicim, lai Tallinaa iegaadaatos kalnu ar alkoholu, un shajaa brauciena, protams, jaanjem liidzi arii beerni, kas beidzas ar pamatiigu troksni lielveikalos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guncy
2004-12-06 14:45 (saite)
njaa, taa gan tas notiek, bet ne jau visi somi taadi, ir jau ar gjimenes kaa naakas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]queen
2004-12-06 14:48 (saite)
protams. :) Bet katru nedeeljas nogali taadus sastopu. Nedeeljas nogalees vienkaarshi ir biistami doties iepirkties, iipashi 5dienaas un 6dienaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guncy
2004-12-06 17:34 (saite)
skjiet dziivojies Tallinaa, maacies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]queen
2004-12-06 18:20 (saite)
Tieši tā. :) Dzīvojos pa Tallinu, mācos, strādāju. Pilns komplekts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?