guncy ([info]guncy) rakstīja,
@ 2004-02-12 17:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uz Stokholmu peec ritenja :)
devos uz Stokholmu, lai dabuutu savu riteni no LV, paldies Shpatam par uzlikshanu.

Tad nu devos uz Stokholmu. No manas pilseetas liidz Stokholmai ir 50 min ar vilcienu. Ostaa prasu vai uz kugja esot ritenis, bet shami nezina, bet kaada laika viss nokaartojas un riteni dabuuju.

Bij visnotalj interesanti, ka vareeji runaat latviski, shajaaa isajaa laikaa akcents tomeer piemeties man un galotnes smuki rauju nost, bet domaajams, ka tas aatri izlabojas padziivojot vienu dienu atkal latvijaa.

protams izmantojaam sho iespeeju kad man ir velo un ar lielaako prieku pavizinaajaamies pa stokhlmu vecajaam ielaam, bet auksts gan bija, pirksti sala. man bij iedots liidzi fochuks, lai pafocheeju vietas, bet daudz nefocheeju taa pasha aukstuma deelj.

aizlaizhu uz vilcien staciju, taisos jau pirkt biljeti a shamie prasa ko es ar riteni, saka nevarot ar riteni kaapt vilcienaa, tas pats notikaas ar autobusu. mans smaids pamazaam noplaukst. uzzinaaju ka var ar suutiijumu nogaadaat, bet tad vajadziigs speciaals papiirs, kuraa varot ietiit, un tas ir visnotalj daargi.

paseedeeju, padomaaju un noleemu teeloshu nabaga studentu no aarzemeem, runaashu tikai angliski, tjipa neko daudz nesaprotu, un iekaapju vilcienaa ar visu veljuku. nu protams saka jaakaapj aaraa, bet peec vairaaku vaardu apmainjas, tad nu pielauzu lai atljauj. tjipa nevarot ar riteni droshiibas apsveeruma deelj, jo shie esot aatr vilcieni.

nu domaasim, kaa dabuusim atpakalj uz LV, bet pashreiz tas nava gana aktuaali, bet nu atceras, ka ja nu gadiijumaa gib braukaaties ar riteni pa Zviedriju, tad autobusu un vilcienu veljuku paarveshanai izmantot nevar. Un skjiet ka starp pilseetaam tu nemaz nevari sheit braukt, bet tas nav gana droshi zinaams.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?