guncy ([info]guncy) rakstīja,
@ 2004-02-08 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
weekenda notikumi
shajaa weekendaa mums bij veseli divi pasaakumi ieksh vienaam kopmiitneem ... skjiet jau ka divas dienas peec kaartas ir pa traku, bet atcerotos kaa ieksh ViA pasaakumi norisinaas, tad viss jau ir ok. piektdien - exchange studentu tusinsh kojaas Vasa. Sheit vinjiem pagabstaavaa ir atseviskja liela zaale ar visu nepiecieshamo muuziku un DJ, un tad nu pasaakums uz goda. foto arii skjiet kaut kad buus reedzamas, jo atceros, ka tika arii fotograafeets, tad nu atliek tikai atrast tikai fotograafu.

nakamaa dienaa bij vis jociigi, bet nu ko dariit, taada ir taa dziives padariishana. aizchaapojam liidz departamentam, kur nu gribeeju maaciities, bet mekleejot motivaaciju atradu tikai citas labaakas nodarbes ko vareetu dariit, tad nu kjeemojos un sarakstiiju visai nesvariigus meilus. tad nu ienaaca doma, ka vareetu arii atrast vietu, kur rakstiit visu sho sviestu, un atradu sho te livejournal.

kaa izraadijaas arii shodien ir pasaakums, tai pashaa maajaa Vasa un shodien pasaakums bij par godu franchiem, tie svineeja savas dzimshanas dienas. viens liels plus shajaa pasaacienaa bij tas, ka vareej paeest picas un padzerties punchu, kas visnotalj nebij metams zemee.

riita agrumaa (ap pusdienas laiku) aprunaajos ar itaaljiem, itaalji izraadaas ir diezgan laadziigi cilveeki, bet nu franchi taa man arii iisti nav iepatikushies ... doma bij iet saunaa veelaak, bet nu njez kas ar manaam atsleegaam bij noticis, bet taa nu ar netiku iekshaa, bet beeda nebij nemaz tik liela, tad nu aizchaapoju liidz tuvaakajam lielveikalam un sarakstiiju cenas preceem ap 80, kuras tad nu varu nosuutiit, ja nu kaadam interesee saliidzinaajumam un jaa atgriezhoties pie saunas atsleegaam, netiku saunaa, bet vareeju iemeegjinaat koju sviedru zaali, tad nu ar saaposhu veederpresi gaaju paeest vakarinjas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?