guncy ([info]guncy) rakstīja,
@ 2004-01-19 18:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Celsha uz augstskolu. Introduction day (ievadiishanas diena).
Brokastis nepaeedis devos uz skolu, kopaa ar Korejas studentu un karti rokaas devaamies mekleet skolu. Kaa beigaas izraadiijaas, bijaam biskin pa lieku nogaajushi, bet skolu beigaas atradaam. Tad mees gaajaam apmeeram 50 min, bet kaa izraadaas, ejot pa pareiziem celjiem, ne iipashi steidzoties, pa 30 min esi skolaa. Sanaak gan iet gar magjistraaleem, bet kaa jau Zviedrijaa visur ir nozhogujumi no celjiem. Un ejot paari gaajeju paarejaam mashiinas obligaati apstaajaas.
Labi, ka ap plkst. 10 bija paartraukums un mums bija paartaukums un tur bija daudz maiziities, un sanaaca, tas viss kaa brokastis. Shajaa dienaa, es tieku iepaziistinaats ar augstskolu, tiek ieraadiiti krustvecaaki un veel citas svariigas lietas. Ap pusdienas laiku mums bija pusdienas, par kuraam mums nebija jaamaksaa, bet mums tika izdaliiti kuponi. Porciju es nevareeju apeest, bet nu centos kaa vareeju un vakaraa man eest nevajadzeeja.

Kaa izraadijaas bija neparedzeeti izdevumi regjistreeshanaas kursiem (iekjauta maksa par lapaam, kuras vari kopeeties un drukaat skjiet, ap 100lpp. vai bisku vairaak un par studenta aplieciibu). Par to samaksaaju 200 kr apm. 15 Ls.

Krustvecaaki tiek iedaliiti grupaas, grupaas ir pa 4 – 5 cilveekiem un diviem krustvecaakiem. Shajaa semsetrii augstskolai pievienojas ap 80 Exchange studenti. Bet augstskolaa maacaa ap 14.5 tuukstoshiem studentu. Taada kaa pa liela sanaakusi.

Vakaraa mums bija neliela svariigiikao vietu pastaiga pilseetaa.

Peec tam bija paseedeeshana, netaalu no augstkolas cienaa citaas kojaas, kur dziivo USA students.

Biju noguris un devos ar maajaas, un gaaju guleet jo diena tieshaam bija gara un nogurdinosha.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?