Gucis ([info]gucis) rakstīja,
Darba struktūru saskaņojām, ja nemaldos marta beigās, tad iebildumi nebija, tagad, kad mēnesi esmu studējusi, kas ir rekreācija un kāds tai sakaras ar tūrismu un Vecāķu pludmali, vadītāja paziņo, ka vispārzināmas lietas esot jāpieņem kā aksioma, jo tādu kursu viņi lasot bakalauriem pirmajā kursā, a man pofig, ko viņi lasa, jo es nāku no citas augstskolas bez tam ar līdzīgu izglītību un neko par to neesmu dzirdējusi, vēl mazāk par kopsakarībām. Saprotie, tikai pilsētplānošanu uzsvēra, bet pludmale taču ir rekreācījai, tūrismam, vide galu galā ar visu ilgtspēju un tipa unikālu dabas resursu.
Bļāviens, to taču varēja pateikt jau toreiz!
Vai arī es kaut ko nesaprotu, vai arī tādā gadījumā tur viss ir garām, jo principa'Vecāķu pludmalei un tūrismam ir katram sav ceļš ejams.
Un izskatās, ka man būs jāsāk viss no gala un jābeidz citreiz.
Galvenais, ka atbildi es saņemšu varbūt piektdien, bet varbūt svētdien un priekšaizstāvēšana jau trešdien, es esmu diezgan darbspējīga, bet ģēnijs es neesmu noteikti.
Ai, zinu, ka man neviens neko nevar palīdzēt, vienkārši emocijass kā divplāksnis tikai tagad veļas pār mani pēc /"liktenīgās" tikšanās.
Un dūša noplaka, jācer, ka es vienkārši kaut ko nesapratu.
Taureni pirmo es redzēju dzeltenu šopavasar, tā kā man jābūt saulainai vasarai un tas nozīmē, ka vajadzētu tā kā visam izdoties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?