Gucis ([info]gucis) rakstīja,
@ 2007-05-17 19:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Nikna lapsene

Statojels ir sociāli nedraudzīgs.
Laimīgā kārtā meitene nojauta pareizās kustības un rīcības --> meitenei nesabojāts vakars, man pietaupījusies buntīte rupju vārdu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2007-05-17 21:43 (saite)
Kas tad nu? Man līdz šim vienmēr viss bijis labi tur.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gucis
2007-05-18 00:11 (saite)
Man ir stacijas, kurās cenšos apkalpoties, jo tur laipni, raiti utt. Un ir stacijas, kuras defaultā netīk, jo tur burzma, visādi sīki pirkumi, desu stūķēšana bulkā un tml. kā dēļ šodien sapiktojos tajā pie LMT '(Brīvības ielā).
Stāvu rindā pie nosauksim to pirmās kases, klienta mudināts tas dodas stumt cīsiņus bulkās (saskaitīju kaudzīti ar hotdogiem), bet nekādu zīmīti tipa "jūs apkalpos blakus kasē" neuzliek. Stāvu pie letes un gaidu, tikām aiz manis sastājusies rinda. Otrajā kasē, kura parasti citur apkalpo visus karsto suņu cienītājus meitene apkalpo savu rindu, tad, kad tā (rinda) beidzot bija nobeigusies, mūsu rinda cerīgu aci vērās viņas virzienā, a šamā izliekas par beigtu pleksti. Protams, visa mana rinda sākot no beigām pēc neilgas minstināšanās devās pie jaukās būtnes otrajā kasē un tā kā biju pirmā, tad tagad biju pēdējā.

Ir bijusi līdzīga situācija jaukajā Duntes ielas Statojelā, kad otra kase reaģē pēc sociālā taisnīguma un uzaicina pāriet pie šīs kases vai pati pāriet pie pirmās kases un apkalpo.

Un vispār viss ir slikti, jo darbā arī visi nezin ko grib, bet noteikti zin, ka tas kaut kas vislabākajā nezināmajā kvalitātē jāizdara man vai tiem tur otriem, VID elektroniskās deklarēšanas sistēma nočakarēja mani divas dienas - atkal kaut ko grib, bet pietiekoši kvalitatīvu servisu nenodrošina, nepaspēju pie daktera, jo visur korķi un vispār man ir miega bads pēc TrZ figņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murx
2007-05-18 08:45 (saite)
Maini orientaaciju. Pats statoilu nobanoju jau kraashnju kurinaamaa tirgoshanas laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?