guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-11-05 03:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tiesu psihiatrijaa maajas darbs pabeigt..nu jau dziive nedaudz spozaaka raadas.. bet tikai nedaudz. laikam jaaiet guleet. veels va pareizaak sakot jau agrs. bet gribaas veel palasiiit. dilemma - lasiit vai guleet? laikam jau guleet, kut gan uz 10-20min acis iemest graamatinaa lai labaaks miegs, vareetu jau... ja man tik loti nevajadzeetu izlasiit to graamatu liidz novembra beigaam veelaakais, ta es toch ietu guleet... un atkal viss deelj psihiatrijas... aa.. vo... [info]asaa  teica, lai pastaastu kaada taa graamta, kad buushu izlasiijusi,, runa ir par Heilija "Lidostu"... esu izlasiiju no 400lpp 100... un man nepatiiik... man jau briiidinaaja, ka graamatas saakums ir garlaiciigs.. hmm... vai pirmaas 100 lapas bija jaauztver kaa saakums un tagad gaidiit interesantos notikumus!? :DDD diez vai... juutu, ka sho graamatu gruutaa celjaa izmociishu... nu nepatiik... i vsjo!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2005-11-05 13:57 (saite)
:(
maybe taapee,ka piespiedu kaartaa jaalasa?... es ieniistu vienu graamatu,kura ir tieshaam laba,tachu mani piespieda vinju izlasiit..par aatru iegruuda "gudro" literatuuru.... taa graamata ir Meistars un Margarita.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-05 16:20 (saite)
varbuut arii piespiedu karta ietekmeejusi..kaut gan..nu nez...man vnk nepatiik... man patiik muusdieniigaakas graamatas... tb kur valoda ir savaadaaka... vai arii, ja lasu ne tik muusideniigu graamatu, tad vismaz ar kaadu domu.. pagaidaam es Lidostaa domu nesaskatu..vai vnk negribu saskatiit :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]moon
2005-11-07 09:16 (saite)
taa ir tava pirmaa sastapshanaas ar Heiliju??
sen gan es sho lasiiju, bet man riktiigi patika.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-07 20:08 (saite)
aha... es gan iisit nemaaku teikt - deimzeel vai par laimi pirmaa satikshanaas... es enz.. man kaukaa nepatiik... bet paga paga... neizdari secinaajumus..es veel esmu pie saakuma..:DD tuuliit kaaphsu paari simts lapu slienksnim...tad nu sktiisim kas un kaa...:)

a tu kaa...pats no briivas vallas lasiiji?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]moon
2005-11-08 09:32 (saite)
aha, no briiva praata gan.
saakaas viss laikam ar graamatu Reiss 2-4-1, vai kkaa taa..
peec tam izlasiiju visas pieejamaas vinja graamatas: Lidosta, Viesniica, Ritenji, Stipraas zaales. mosh veel kkas bija, bet tagd neatceros.
principaa patika visas, tik jaapierod:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-08 14:38 (saite)
zin kas ir... es tak vakar tiku liidz bumbas uzmeistaroshanai... no taas vietas saak likties, ka graamata kluust interesantaaka..;) nu skatiisim ko graamata raadiis taalaak! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?