guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-11-03 19:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
traka diena shodien... drrrrrrrrrausmiigi nogurdinosha... starptautisko tiesiibu seminaaraa manas smadzenes atsleedzaas un attiecaas no turpmaakaam (ap)smadzenjoshanas darbiibaam... a trakaakais tas, ka seminaaraa neviens iisti nerunaaja...visi laikam izpumpeejusies kontrikjii, kas bija agri no riiita... un ta vienubriid bija taads klusums, ka me peeksni izdomaaja, ka kaukas gudrs jaapaska.. beigaas manas smadzenes pat nevareeja normaali teikumu savaarstiit...un mana doma, ka biju izteikusi, izraadiijaas ne pa teeemu :DDDDDDDD bet nu arii anv slikti..vismaz cenots uztureet diskusiju...taa teikt aizpildiiju klusuma briidi! :D
kontrikjiii gaaja LAIKAM labi... viss saakaas ar to, ka nozeeloju, ka biju tik agri ceelusies, lai papspeetu uz 1 vilcienu ieprieksh... taa lai ennokaveetu lekciju, jo ar naakamo braucot kaveeju 10min... pasniedzeejas kaveejaas.... kaadam 15min... bet beigaas izraadiijaas, ka ieradaas nevis pasniedzees, bet viena cita pasniedzeeja, kas ir baigi sakariigaa, atskiriibaa no taa idina, kas vienmeer mums vada lekcijas un seminaarus... tad naaca jauns info - pirmo reizi kd bez teroijas paarbaudes... laikam taapeec, ka laiks neatljaava raxtiit teoriju... no vienas puses tas mani iepriecinaaja, bet no otras - biju dusmiiga par to, ka biju guleejusi tikai 3h jo biju pusnakti maaciijusies teoriju... kaazusa risisnaashanaa protams visu vareeja izmantot... kaazuss biaj sarezgiiits, bet es kaa par briinumu vinu pat sapratu un atrisinaaju... un shkiet ka pareizi... taa kaa ceru uz labu atziimi..buushu viilusies pa ja man buus 7... gribu kaa minimums 8, jo argumentaacija man bija uz 2 a4 lapaam!!!!
tad bastoju tiesu psihiatriju, jo 1)nebija amajasdarba un 2) devos foceet centra namu prieksh kandideeshanas tam darbam, ko apspeeleeju ieprieksheejos poustos... tagad ielaadeeju bildes..dazas ir galiigi araam, dazas tiiri sakariigas... laikam vainiiga enguleetaa nakts, jo foceeju nedaudz uz dullo... vnk meeginaaju iekadreet un tik spiedu... bet nav tik traki! dazas bildes ir sameeraa ok! :D tagad tik jaauzraxta taads suliiigas apraxts, ar odzinu, lai mani panemtu... prikols tads, ka foceeju un biki taalaak redzeeju vienu citu tanti, kas ar ciiitiigi foceeja centra namu! :D taatad - konkurente!
tad bija tas seminaars, kuru apraxtiiiju pirmajaa rindkopaa... un tad jau bija vilciens, kura gandriiz ritiigi atsleedzos... pie Lieluper sapratu, ka ja tuuliit pat neatveershu acis valjaa, aizbraukshu garaam savai pieturai... atbraucu maajinaas, paeedu un izdzeeeeru zaljo teeju... idjealjniks! miegs ir prom! tagad gaidu APLI ko raadiiis pa tv3 21.30.... nepatiik man shausmenes, bet shito gribeetos redzeet! :D mosh ritiigi paarbiishos un peec filams noskatiishanaaas envareehsu uz tualeti aiziet!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smilingeyes
2005-11-03 20:02 (saite)
ehh... nu galiigi garaam....Mums vispirms nepasaka par kaadien teorijas jautaajumiem buus k/d - mums jaazubraas viss, bet tagad veel juus neraxtat teoriju vispaar... Nu un taisniiba shai pasaulee!!!??? ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-03 20:14 (saite)
nav nav taisniibas... bet ja piemeeram tavaa gadiiijumaa buutu tikai kaazuss, tev tas naaktu par slitku...tb tu pati teici, ka iisti pareizi neatrisinaaji... mosh teroiju tev pacels uz augshu...
jaa, un es sapratu, ka vismaz muuseejos kd labos damane... tas gan buutu jauki...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smilingeyes
2005-11-03 20:24 (saite)
Kaada vaina damanei? Tas "jauki" bija domaac kaa?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-03 20:43 (saite)
tur jau taa lieta...damanei nav ne vainas un "jauki" shoreiz bija domaac nevis ar ironiju bet pozitiivaa noziimee...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2005-11-03 20:04 (saite)
Toties es zinu taadu lietu, ko tu veel iespeejams nezini - kriminaalprocesa kontroldarbaa varees visu izmntot :)!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-03 20:15 (saite)
pag pag....kaaa????? kaadaa sakaraa??? arii teorijaa??? kur tu to dabuuji zinaat?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smilingeyes
2005-11-03 20:25 (saite)
jap :).. arii teorijaa, visaas chetraas daljaas. Strada pati par to informeeja (principaa mees gan izspiedaam). Vinja negribeeja teikt, lai mees ciitiigi maaciitos un tad uz k/d buutu surprise! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-03 20:43 (saite)
ooho... jejiii! ta es nemaz nemaaciishos....:D ta tikai 1reiz paarlasiishu procesu..lai zinu vispaar par ko ir runa! :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smilingeyes
2005-11-03 20:48 (saite)
vieniigi vinja teica, ka buus diezgan sarezgjiiti tie teorijas jautaajumi (man jau shkjiet, ka vareetu buut par pieraadiishanas teoriju, un tad ar procesu buus par maz, jaalasa kaut kas papildu), taapeec esot kaartiigi jaagatavojaas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-03 21:04 (saite)
jaa pieraadiisanas torija ir pinkeriiga lieta... un stulbi ir tas, ka muuseejai ucenei atskiraas viedoklis pieraadiishanas teorijaa no stradas viedoklja... un es tagad nezinu kaa raxtiiit... mum debiila taa pasniedzeeja...vina VEELJOPROAAJm nav izlbojusi kd un izskataas, ka nemaz netaisaas to dariiit.... jo redz strada esot teikusi, ka otro kd var raxtiit arii nezinot to atziimi... stulba taa pasniedzeeja... iestagneejus savos vecmodiigajos uzskatos... besiii aaraa! ritiiigi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?