guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-10-10 23:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa... nu shodien atkal esu remdeejusi savu izsalkumu peec hokeja! un varu tiekt, ka shodien tas tiesaam bija labs un interesants! pinnku siemens halle rullee... un man patiiik, ka taaa neatrodas no Juurmalas nemaz tik taalu... !!! Protams, jaabrauc ar savu auto, jo ar sabiedrisko ir diezgan sarezgiiti... bet eniivei! @0tajaa domaajams atkal iehsu uz hokji...un domaajams, ka liidz 20tajam jaaizbrauc kaadaa briiidii pashai paslidinaaties pa Siemens ledu...:)

sliktaa zinna ir taada, ka kakjeena saimnieka mekleejumi atsaakushies... Melnbalto runcuku izskataas, ka negrib njemt, jo toposhaa saimniece ne atbild uz meiliem, ne arii sms (preciizaak sms vina nesanem, jo 2reiz es suutiiju un abas reizes atskaitee atnaaca, ka nav atbildes)... Riit meeginaahsu sazvaniiit, bet izskataas, ka sludinaajumu eera atkal ir atsaakusies... Pliiiz, miiljie cilveeecini - JA JUMS KAADAM VAIG SMUKU MELNBALTU KAKJEENU, LUUDZU DODIET ZINJU! BUUSHU LJOTI PATEICIIGA! GRIBEETOS ATDOT NE VEELAAKAIS KAA 2 NEDEELJU LAIKAA...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2005-10-11 09:44 (saite)
Godīgi sakot - nesaprotu! Tas melnbaltais tak bija visforšākais no visa bara!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-11 15:07 (saite)
nee nu sparoti - tos kakeenus ir redzeejusi tikai linda un maartins...visi paareejie njem na halavu tb labaakajaa gadiijumaa redzot bildes... taapeec varbuut arii taa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2005-10-11 16:39 (saite)
Bet tieši bildēs neredz, ka viņš ir vājākais no bara. Manuprāt tas ir vienīgais, kasv varētu cilvēkiem likt domāt, ka moš to nevajag... bet viņš vissmukākais... un to arī tieši bildēs neredz!!! Nu bet anyway... par gaumi jau nestrīdās un vispār... re ka tomēr būs viņam mājas!!! Cerēsim, ka pie labiem saimniekiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-11 17:28 (saite)
MUHAHAHAA... "vaajaakais no bara"...:DDD

VINSH IR TAA UZEEDIES! vinsh ir resnaakais... lielaakais un smagaakais... nemaz neizskataas peec jaunaakaaa....:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2005-10-11 21:09 (saite)
:DDD Laiki mainās :PPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?