guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-09-22 19:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains

putra domaas, izjuutaas... veelmeees....

no vienas puses zheel... zheel, ka nesaneemu visus savus speekus vienaa kulacinaa (ok par daudz aizvaariijos ne pa teemei).. zheel, ka shovakar netiku uz Doma laukumu - taa gibeejaas redzeet/dzirdeet SKAMP! Turklaat [info]tiika  ar [info]sin  dosies... Kompaanija buutu! Taa jau tik reti izvelkos no maaajas uz kaadaam izklaideem...

Eh - tas nogurums un 4dienas ar daudzajaam lekcijaam... Tiesu psihiatrija kaarteejo reizi atkal shodien ieruleeja! Vieniigais prieksmets, kuru gaidu ar nepacietiibu! Bet nekas... kad [info]solvix  atgrieziisies no sava celojuma, ta kaartiigi ietuseesim... un kaartiigi dosimiem kjert dzekus! :P ok tas taa... vecaa labaa patiesiiba (vismaz uz mani iedarbojas) - klubos NORMAALU dzeku nav! maybe es smagi klluudos, bet vismaz man ir bijusi saskarsme tikai ar TAADIEM..."nenormaaliem"! :)))

un veelreiz miilji apsveicieni [info]mankijs ! daudz laimes ieksh to v/d! :)

shis vakars pie TV, pc un graamatinas..iisteniibaa nav slikti! + garda apelsiinu/burkaanu/aabolu/banaanu un ka tur veel sajaukuma sula un jauns LV produkt - "Kraukshkis"...:)

tiem, kam interesee - mazie minkas juutaas labi, acis visiem valjaa... eed un gull...dienas reziims pagaidaam nav mainiijies...;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?