guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-06-05 22:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tiiri pozitiivs
Mūzika:u2 - with or without you

kaarteejo reizi nekas nelien galvaa... un kaarteejo reizi ceru uz veixmi exi... liekas, ka driiz saakshu pieluugt veixmes dievu! ;))))

njaa, vispaar esmu jociigs civeecinsh - izdomaaju pati savas mullkiibinas/ticeejuminnus, pie kuriem stingri pieturos... piemeeram, uz exi vilkt to pashu dzemperiiti, ko ieprieksh, ja labi gaajis... tas veel nav tik trax ticeejumins, bet dazhu labu nevar staastiit... a to padomaas, ka es galiigi ku kuu... vai arii kaartiigi iereex par mani! :DDDDDDD
p.s. bet galvenais, ka pashai labi - tb izgudrojot savus ticeejuminnus, un pieturoties pie tiem! vismaz dizive interesantaaka! :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]engell
2005-06-05 23:03 (saite)
es speciaali pirms ekshiem nopirku pildspalvu un arii ar to visus ekshus rakstu.:) nezinu, bet rodas sajuuta, ka tas paliidz.:) vismaz pagaidaam rezultaati ir ok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-06-05 23:10 (saite)
aha, shajaa sesijaa un peedeejos kd es raxtu ar vienu dzeltenu pilteni..tip saules kraasaa, uzreiz gaishaakas (varbuut arii gudraakas?!) domas galvaa..:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mankijs
2005-06-06 15:41 (saite)
Es, piemēram, pirms eksāmeniem nekad nemācos... cerībā, ka veiksies... :DDD

Droši vari stāstīt savus "toskurusnedrīkstatklātcitādākparmaniierēks" ticeejumus... apsolāmies (es vienskaitlī) nerēkt, vai arī darīt to pēc iespējas klusāk :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?