guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2009-01-15 00:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienreiz arī es uztapināšu politiskui ierakstu
Kaitina mani šitās Godmaņa zākāšanas un bļaustīšanas par citu Saeimu. Nu nebūs nekas cits! Mīļie tautieši, par ko Jūs grasaties balsot? Tie paši vēzīši tajā pašā kulītē...!!!
Ok, es tagad izklausos pēc pēdējā nepatriota etc... Bet es strādāju valsts iestādē, man pazeminās algu, mana mamma strādā valsts sektorā, cilvēku atlaiž utt... Da bļin, BET es nesūdzos. Nedauzu logus ārā. Nu kāda jēga?
Godmanis ir daudz izdarījis un tie dirs*** noteikti zina labi ja 10% no tā visa, kas būtu jāzin, lai kādu nopeltu. Ok, deputāti sūkā... Jā, sūkā... bet ko citu liksiet iekšā? Nu nav tak neviena... Tikai bļaustīties visi māk, bet, lai piedāvātu reālu variantu tā vietā... NEVIENA NAV!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blondais_terors
2009-01-15 09:37 (saite)
es arī strādāju valsts iestādē un man pazemina algu. un man besī Godmanis. jo viņa ģeniālās reformas nav pārdomātas. nevar samazināt finanses visām valsts iestādēm vienādi pēc lineārā principa. tak jāvērtē, kurās iestādēs to var un kurās nē. mūsu iestādei jau tā mazs budžets un ja pēc samazināšanas tā vairs nevar pilnvērtīgi strādāt (jārīko akcijas ar bezalgas atvaļinājuma dienu lai vispār algu var izmaksāt), tad tā situācija nav normāla.
un pēdējie Godmaņa izteikumi par grautiņiem ir vienkārši unikāli! kā var pateikt ka tagad neļaus piketēt un tik grozīs likumus. Satversmes tiesa jau vienreiz pateikusi ka tā nevar. Godmanis kaut kā aizmirsis par cilvēktiesībām. un par Zatlera ultimātu - mums esot parlamentāra republika. Godmanis gdījumā nav aizmiris, ka ne tikai parlamentāra, bet arī demokrātiska, un vara pieder tautai? nebrīnītos, ka Godmanim aizietu ciet un viņš censtos ieviest autoritāru režīnmu. Otru tik varaskāru cilvēku nezinu (pārējiem parasti interesē naudas zagšana vairāk kā vara)

p.s. grautiņu rīkošanu es protams nosodu, jo tāda vardarbība tāpat neko neatrisinās

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2009-01-15 11:46 (saite)
SVF, ne Godmanis... tās prasības, kas notiek, ir saskaņā ar SVF... Domuršivu vakar neklausījies? Godmanis tak pats pateica, ka tas ir starptautiskais doķis... A mums to naudu vajag... un ko nu? Sūtīt SVF bekās, rezultātā enīvei LV bankrotē?

Nē nu ok, es neesmu Godmaņa fans, bet tomēr... jaunas vēlēšanas man liekas ir murgs - tikai lieka naudas līdzekļu izgāšana... un ievēlēs jau tos pašus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondais_terors
2009-01-15 12:14 (saite)
nē nē, SVF tikai prasa samazināt tos izdevumus ierēdņiem, ne jau visiem vienādi. jāskatās atalgojuma lielums, uzkrājums iestādēs utt.
Pašlaik situācija veidojas absurda - iestādēs, kur jau tā ir liela alga, ir arī uzkrājums, viņi atsakās no kāda sīkuma un nesamazina algas, vai arī samazina 5-10%. bet iestādē, kurā atsakās no visām piemaksām, apdrošināšanām utt, algas ir uz papīra lielākoties 360 (nevar samazināt) un pārējiem 500-100, samazina algu par 15%. no 180 darbiniekiem lai iekļautos finansēs būtu jāatlaiž 20 un vienalga nepietiktu ar piešķirtajām finansēm lai izmaksātu algas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]asaa
2009-01-17 23:58 (saite)
kā es savās politikas un tiesības klasēs tiku iemācīta, tad politiķis iet par politiķi, jau zinādāms, ka viņu lamās, jo "viņš taču ir politiķis".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?