guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2008-07-30 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:nav

Ir diezgan kaitinoši, ja iestādē, kurā pieklājība sit augstu vilni, mana kabineta kolēģe knapi atver muti, lai pateiktu "labrīt!". un arī tikai tad, kad es to esmu pateikusi pirmā. manāmi viņai nepatīku. lai gan ja tā padomā, tad arī priekšniece nav diezko griboša sveicināties. varbūt te tā pieņemts?! tieši šajā kabinetā...??? mja, ej nu sazin. bet kaitinoši anyway.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2008-07-30 09:50 (saite)
Ei, nu come on! Vai tad Tev ir silts vai auksts no tā? Tu tāpat tūlīt būsi prom no turienes, varēsi iziet ar augsti paceltu galvu :))
Kad Tev ir nākamā darba intervija? ;) Man liekas, ka Tu pēdējā laikā pa tām intervijām vien dzīvojoes :D

Starp citu, lasīji, ka man rīt 10.oo LU jābūt uz to testu? Varbūt brokastis pēc tam? :) Es tikai nezinu, cik ilgi man tur būs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2008-07-30 11:23 (saite)
Tu zin... Izskataas, ka nemaz ne tik driiz nebuushu prom. Jo intervijas man iisti nav..Uz vienu biju bet tur tajaa vietaa man iisti nepatika. Plus tas neatradaas centraa, bet gan Pinjkos. Es gribu centru. Un tagad darba tirguu nav normaalu piedaavaajumu. Ir klusuma briidis iestaajies.

Plus es njemu krediitus tagad vienai gjeelai - man vajag naudu. Liidz ar to man ir saliidzinoshi augstas praisibas attieciibaa uz algas apmeeru. Sheit straadaajot es varu atlauties normaali dziivot un veel panemt krediitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guceens
2008-07-30 11:25 (saite)
par 4dienu veel nezinu, bet sazinaaties varam... un man oficiaalais laiks no 12 - 14.. 45min... nekaada stunda vairs! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2008-07-30 11:51 (saite)
Es varētu pacensties pāris stundas parakstīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?