guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2007-04-21 00:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:patīkams

5diena un atkal dzeru. šonedēļ jau laikam 3 reizi. bet salīdzinājumā ar citām nedēlām, tas nav daudz. :D lūk, ko darbs dara ar cilvēku.:DDD
bet viss sākās ar to, ka aizsūtīju mammai sms par to, ka 19.54 iebraucu Mellužos. laiks riebīgs, lai atbrauc pakaļ. ir ar. taisos kāpt priekšā, kad skatos, ka mana blakussēdētājas vietiņa aizņemta! mammas kolēģe, kas ir manā vecumā. tāda baigi feinā meitene. rezultātā tika nolemts, ka jādodas tusēt. nedevāmies nekur tālu, bet tur pat uz manas ielas pa jaunam atvērto Lačus picu (jūrmalnieki zin ap ko runa grozās!)!
Teikšu godīgi, tagadējais iekārtojums ir daudzreiz labāks nekā iepriekš. Plus Lačus pica ir uz manas ielas un tagad daudz tuvāk manām mājām. Vasarā būs kur aizčāpot un pasēdēt, ja sakārosies kādu picu. Un prikols, ka vienu picu sauc "Kanālu"! :D
Izvēlētā pica bija laba un abi rumi ar kolu ar bija ļoti gardi. Nosēdējām līdz 11iem, kad sāka uzrasties vietējā tauta un jaunieši lielā sterā.
Vislabāk man patika bārmeņa izguturēšanas, kādu Rīgā ir grūti sagaidīt - laipns, katreiz, kad pienāca, apjautājās "vai mums garšoja?", "vai viss bija labi?" utt. īstenībā tā patīkami... Nolēmu, ka uz Lačusu var doties vēl kādu reizīti. :)

Nu ko - šis vīkends tiks veltīts tikai un vienīgi kursadarbam. Ir jāsarauj. Un es zinu, ka to varu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wztr
2007-04-21 10:34 (saite)
Jā, un Tev par prieku, laiks ārā nav tāds, ka gribētos būt in fresh air.
A viesmīlis nav zināms cilvēks? Parasti strādā vietējie, kuri un kurus pazīst puse kraja

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2007-04-21 14:55 (saite)
personiigi nepaziistu viesmiili... bet redzeets noteikti.

njaa, es tieshi shaadu laiku veeleejos... ja godiigi - ta priecaajos, ka aaraa taads laicinsh!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2007-04-21 10:54 (saite)
Es jau vakar gulēju, kad tu man sms atsūtīji :) Tagad ķeros pie kursa darba. Līdz kādiem pusčetriem rakstu un tad taisos pamazām uz teātri. Bāc ārā tik riebīgs laiks. Biju izgājusi uz balkona uzpīpēt, skatos viens tantuks starp mājām lielajā vējā pakritis, labi, ka uzreiz piesteidzās pāris viīrieši, kas kaut kā viņu pacēla. Bet tas vējš tieši starp mājām mežonīgs, tie paši vīrieši knapi uz kājām turējās. Svārciņi un kurpītes uz teātri atkrīt, bet tā gribējās! Ehh!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2007-04-21 14:54 (saite)
es gan tik tagad saakshu... meegonaashu vilkt shodien tik cik man buus speeka...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?