smilingeyes ([info]smilingeyes) rakstīja,
Sviestains tev viņš liekās, jo taisīts uz Lazdiņa lekciju pamata + konspektētas kaut kādas grāmatas. Bārai jau tie slaidi (un laikam arī lekciju saturs) atšķirās. Bet patiesībā pati nez ko sarakstīju tajā k/d. To jautājumu, kas man trāpijās tieši neizskatīju, nepapildināju..bija jau po. Nu un beigās nācās rakstīt! Kad rakstīju, likās, ka rakstu pilnīgo sviestu! Es tik ceru, ka tā nav. Tā ir ka neko nemācās! :( Man ar printers bija mājās nosprādzis, gāju uz foto darbnīcu sākumā, jautāt, vai viņi nevar izprintēt. Bet viņiem nebija printera. Pēc tam aizstaigāju līdz interneta kafejnīcai un tur dabūju pa 5 santīmi lapā. Tev mellužos nav nekas, kur varētu izprintēt? Krusttēvam mājā nav printers?

Man ar kursa darbu ar neiet uz priekšu :( Netieku nekur tālāk. Kaut ko esmu uzrakstījusi ..no sērijas "tas likums nosaka tā un tā..saskaņā ar to un to pantu tas un tas..." Tādā stilā! Viena nodaļa. Bet nu ar to ir par maz! Un 6dien gribu nodod melnrakstu! Bet vēl priekšā komerctiesības....un pēc tam ..brrrr....Privāttiesības!

Un vispār drausmīgi gribās ēst! Un mājā nekas jēdzīgs nav! Bet arī nevajag, jo visas brīvdienas pilnībā ir atsēdētas mājā un nepārtraukti ēsts. 6dien sacepām ar Mārtiņu picu! Jammiii!!! :) Tagad atceroties sliena tek :) Beidzot mums strādā cepeškrāsns! Pirmajā dzīvoklī nestrādāja vispār - kad mēģinājām ieslēgt no cepeškrāns tāda uguns izšāvās :)! Un iepriekšējā dzīvoklī bail vispār bija mēģināt..izskatījās baisi :)

Tad nu gan es!...no filozofijas..uz kursa darbu..uz kontroldabiem..uz picu..cepeškrāsni! Esmu gatava darīt visu lai tik nevajadzētu darīt kko saistībā ar LU! Pilnīgākais besis un pofigs!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?