guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2007-03-12 00:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Veselā miesā vesels gars!
Pirtošanās beigusies...
Jūtos tik labi! ĀDa gluda, maiga. Pati iekšā jūtos super. Iztīrīta, svaiga!
Arī ar mīļumu viss tik labi. Tagad tik pašiem piestrādājot tas jānotur. Jo kāds gudrs cilvēks (ppats xzina kurš!!!) reiz man teica, ka atiecības nevar palaist pašplūsmā... tieši tā arī ir. Manuprāt. Bet par traku iespringt ar nevar!!! Tas nav pareizi. Vaijag mēģināt ietrāpīt uz to vidiņu.
Pirtošanās izpaudās sekojoši - sākumā turku pirts ar tvaiku, kad neredzi, kas notiek 2m attālumā, tad baseins gandrīz 2h, burbuļvanna, sauna parastā, atkal burbuļvanna, sauna turku, atkal burbuļvanna. Āun pa vidam brīžiem duša parastā! :) Un tā kopumā 4h. Pa vidam ieēdot gardo rosolu un uzdzerot minerālūdeni. Ai, kā prasījās aliņu! Bet nu nevarēja. Šoferītim savi pienākumi jāpilda godam! :D Nu varu paziņot, ka esu izmēģinājusi braukt arī ar VOLVO. :) Braucās labi. Mašīna tik liela, ka ātrumu nejūt! :D Acis spidometrā visu laiku nācās mest.
Atbraucot mājās iztukšoju svau pusi pudeles vīna. Un tagaid domāju par filmu LNT... Tā, kuras nosaukumā bija putekļi. Aizmirsu, kā sauc! Enīvei, rīt jāceļās 6os, bet tas man šobrīd neliedz izbaudīt vakaru līdz galam! Un jāpiebilst, ka es otmēr kļūdījos, iepriekš rakstot, ka šajā nedēļā dzēru tikai 5 dienas... sanāca 6as, šodienu ieskaitot! :DDDD Šoferīšiem ar gribās dzert! :D
Bet tik jocīgi ir, kad tu apzinies, ka tiešām nevari dzert... prasās vēl vairāk! :D Pilnīgi siekala tecēja domājot par vēsu aliņu tai pirtī. Trakums! :D A tā man ikdienā aliņu vispār netīk dzert! Eh, aizliegtais auglis tas saldākais!

Ok. Dodo baudīt kino vakaru! :D Rīt gan sūrošos par grūto piecelšanos!!! :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiika
2007-03-12 00:26 (saite)
hmm vareni
kuraa vietaa ta pirteejaaties... izklausaas paziistami

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2007-03-12 10:44 (saite)
vaivaru rehabilitaacijas centraa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiika
2007-03-12 12:00 (saite)
ahh tur gan nav buuts, bet izklausaas dikti labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?