guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-12-13 01:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tīri ok izdevusies dieniņa!

tātad:
*ļoti labi aizstāvēts pētījums teicot publisku runu. :) vēl pie tam, saņemot no smilingeyes sms, ka tad, kad sāku runāt, visi auditorijā pamodās, es varen nopriecājos. efekts bija panākts. lai gan īpaši gatavojusies nebiju! :)

*pēc tam RTU fakultātē izbaudīju vienu no garlaicīgākajām lekcijām savā mūža - "klausījos" (patiesibā lasīju Privāto Dzīvi!) kaut ko par elektriskajām mašīnām un dzinējiem. sapratu, ka latviešu valodā vēl ir tik daudz vārdu, kuru nozīmi vispār nerubīju! :D un tās formulas bija vnk vājprāc... kā vispār cilvēki var kko tādu pamācīties? :)

*tad pavadīju pusotru stundu RTU koridorītī uz beņķīsa, kamēr viņš sagaidīja savu kārtu uz laboratorijas darba aizstāvēšanu un aizstāvējās kādu 40min garumā...:D tikmēr tika gardi lapots "Mehāniskais Apelsīns" blāvajā RTU fakultātes gaismā... vispār jāsaka, ka ar visu LU centrālās ēkas būšanu esu pieradusi pie plašām, gaišām, mājīgām telpām. pie savas fakultātes telpām... ieejot jebkur citur man šķiet, ka telpas ir šausmīgi nomācošas... vē neesu redzējusi nekur foršākas telpas/koridorus kā LU Juridiskajā fakultātē..:)

*tad na haļavu Barona - Khimik spēle Arēnā Rīga... Baronieši pakāsa pa vienu punktu. Lai gan iespēja vinnēt bija ritīgi reāla!!! Bet tā kā neesu basīša fane, man bija nedaudz po..;)

*un tad jau diena bija galā... uz perona samalkojām pa sidram un devos ar savu vīrieti uz māju pusi. mājās biju pēc 23iem... pārgurums bija pamatīgs, bet vakariņās iedzertā kafija vēl mani notur pie dzīvības. :) tagad gan... jāiet čučēt! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?