guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-12-04 00:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
meeginu sachiniit laptopu ar openoffice... bet tomeer izdomaaju, ka tas buus pagaidu variants, kameer tiksu liidz datorikjim un sainstalees man ms office... pie taa tomeer pierastaaks. un vispaar - laptops ir baigi jociiga shtelle :) taa klavitauura savaadaaka... monitorinsh ar! :D taads mazinsh un iegarens... jociigi! ;D
un vispaar.. nevaru saprast, vai man patiik windows xp... it kaa nav ne vainas, bet tajaa pat laikaa kaut kas nepatiik... ielikshu man te bez prasiishanas xp, a mosh es gribeeju savu iemiiljoto 2000 profesionali...:)
riit jau laikam laptops netiks liidz lu... vajag daudz ko sainstalleet, bet naak virsuuu taaaaaaads luuziens. pat briinos, jo parasti ap sho laiku dauzos apkart un esu ritiigi spirgta! :p


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]untouchables
2006-12-06 01:01 (saite)
Hehe... openOffice nav ne vainas, lietoju jau vairākus mēnešus. :) Protams ir lietas, kas ir ierastas iekš MS Office, bet tas viss ir laika jautājums... :) Un XP, šamie, tagad liek visos laptopos... Tu arī samaksāji par viņu, kad pirki portatīvo. ;)

Un nu manuprāt portatīvajiem nav nekādas vainas. Man kopš šī gada marat ir viens ekseplārs. Un jāteic, ka pierod, pierod tik ļoti, ka vairs negribas savādāk! :) Un klviatūra ir vdievīga!!! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-12-06 02:47 (saite)
Bet man šauuuusmīgi gribas MS Office... klau, bet kā ir ar latviešu valodu? Kā es to varu dabūt iekš laptopiņa? :) tb lai klava atpazītu, ka es spiežu "Š" nevis "'S" :)

Njā, varētu būt ka pierod... es ar gribu pierast... tā ka nemaz i neprasās lielais pc... savādāk būs jānožēlo ka neigādājos kārtīgu lielo pc, ka man neliekās! :)
bet tik žēl, ka jāšķiras no lielā monitora - tas tagad aizceļos uz citu istabu! :)) citu ģimenes locekļu lietošanā... a portatīvajam tas monitoriņš mazmazītiņs liekas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]untouchables
2006-12-06 10:00 (saite)
  • Nu MSOffice var uzinstalēt 15 minūtēs, un nokačāt viņu iekš DC arī var ;)

  • Latviešu valodu var uzlikt START -> SETTINGS -> CONTROL PANEL -> REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS


  • Pats labums portatīvajiem sākas iekš tā, ka Tu ar viņu vari sēdēt kur vēlies gultā, parkā, kafeinīcā - visur. Un nets arī irpieejams gandrīz visā Rīgas centrā! :) Daudzās vietās pat bez maksas! :)

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]guceens
    2006-12-06 13:54 (saite)
    var jau, bet nu... man tās visas instalēšanās krīt uz nerviem! :)) tāpēc došos pie sava datoriķa.. un vajag jau netikai ms office, bet vēl visādas citādas progas ar! :)

    ok, pačekošu, kas ar to latviešu val notiekās! :))

    btw cik tavējais portatīvais velk bez elektrības padeves? es tā jūtu, ka manējais jau bezmaz izbeidzas pēc 2,5 stundu lietošanas, kaut gan specenē, kad pirku, bija raxtītas 3,5 h :(

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]untouchables
    2006-12-06 13:59 (saite)
    Pacietību vajag... :D

    Baterijas dzīvīgums atkarīgs no tā, ko dara. Man līdz 3h velk, ilgāk gan nav pārlieku vilcis. Ir visādi ekanomiskie režīmi. Tad velk ilgāk. Bet ja skatīsies filmu vai spēlēsi spēlītes, tad ātrāk beiksies baterija. Bez tam ja jauns, tad pirmās reizes ir jālādē pa 12 stundām! :)

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]guceens
    2006-12-06 14:02 (saite)
    aahm, es nemaz nezināju par tām 12 h... :) ņemšu vērā...:)
    nu spēlītes nespēlēju... kā var kādu ekonomisko režīmu uzlikt, neesu vēl pētījusi, bet nu eus piefiksējusi, ka displejs nav tik spožsw un kā pieslēdz elektrību, displejs uzreiz gaišāks paliek... tjip ar pilnu atdevi dod man krāsas un gaismas! ;)

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]untouchables
    2006-12-06 14:22 (saite)
    Tās stundas ir vēlams lai pieradinātu bateriju pie darb, tā pat, kā izlādēt līz pēdējam! :) Pirmās 3-5 reizes.
    Displeja spilktumu arī var mainīt, kā tīk... ;)

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]guceens
    2006-12-06 14:24 (saite)
    ok, vēlreiz paldies par info! :)))

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


    [info]untouchables
    2006-12-06 14:25 (saite)
    Lūktum!! :))

    (Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


    Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?