guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-10-17 16:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sms saraxte tiesību socioloģijas laikā uij kā uzlaboja garīgo. :) vispār kaut kā sapriecājos... laikam pāris mīļi vārdi no draudzenes tomēr var izraisīt tik pozitīvu lādiņu. esiet mīļi viens pret otru un arī dzīve rādīsies labāka! :))

un vēl prieks, ka atrisinājās kāda problēma. izrādās socioloģiskā aptauja un tās rezultātu apstāstīšana un pētījuma aizstāvešana man nav vis ielikta tad, kad esu prom Īrijā, bet gan 12. decembrī. Iģeaļņiks. Nav jāmeklē kāds, kas gribētu saimainīties vietām ar datumiem + lielāks laika posms, kurā var sagatavoties lielajai aizstāvēšanai. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smilingeyes
2006-10-17 17:36 (saite)
Foorši (nu par to 12.decembri)!!! Un paldies, ka nedusmo :)! Ak es bezatbildīgā!!!! Bet sajutos gan es pirmajā mirklī draņķīgi, draņķīgi...visa diena skriešanā, ka i savu galvu varētu kaut kur aizmirst :)

Bet uz rīdienu, tu tad cītīgi mācies to, kas ir tev...es cītīgu mācīšo to, kas ir man :) Un pēdējās lekcijas tēmu tad nemācīsies neviena no mums (....vai arī tu no kāda dabūji pierakstus!?m?)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-10-17 19:14 (saite)
Nē, tiešām nedusmojos uz Tevi! :) Nu kam negadās!!!! :))) Zināsi, ka nākamreiz uz mani Tev ar nav atļauts dusmoties :) Ok? :)
Jā, es mēģināšu samācīties. Pieraxtus gan nedabūju, bet dab;uju biblenē vienu grāmatu. Nez kas no tās būtu jālasa. Moš atsūti tēmu nosaukumus man uz meilu no Kristīnes pieraxtiem... Varbūt tajā grāmatā kkas ir no tā, ko viņa stāstījusi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?