guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-02-20 00:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: calm

...pavasara gaidaas...
shon bija taada tiiri sakariiga dienina... pusi dienas sabiju pie omiites, bet no saakuma biju aizbrauksui uz dominu ar domu nopirkt ziemas zaabiishus naakamajai ziemai, jo ir tak atlaizhu sezona! beigaas sanaaca taa, ka zaabiishu vietaa tika iepirktas smukas, baltas kedinas... prieksh pavasara! tagad tik gribaas sauliiti, zalju zaali, un to burviibu, kas piemiit shim gadalaikam... lai arii nav sanaacis shogad NE REIZES aizbraukt uz kalnu kaartiigi iztrakoties... gribaas, lai ziema pamazaam dotos prom... vnk gribaas... trakoshu pa kalniem naakamziem! ko nu vairs! ja netiku, tad tagad taapat nepaspeeshu sagraabt ziemas prieku emocijas taa, lai pietiek liidz naakamajai ziemai... taapataas rudenii aatraak gribeesies baltu, baltu sniegu! taac jau tas cilveex ir... to kaa nav, vajag tieshi te un tuuliit!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2005-02-20 03:16 (saite)
/offtopic
tur bija Kaspars Bindemanis, Lauris no Symbolic..... visus neatceros. daudzi redzeeti k-kur tv... baigi forss bija viens industrial dj's, pilna zaale. taaaa to muuziku iemiileeju!!! jau sarunaaju, ka man cd aizdos. fantastiski bija dejot tur, daudzi interesanti teerpi, cilveeku izdoma. un sapratu ko buutisku - arii LV cilveeki meedz No Sirds uzsmaidiit svesiniekiem. maybe vins nebija latvietis, taads tumsneejs...?.. DENBESKIIGI!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-02-20 12:32 (saite)
njaa nu man jau taa likaas, ka vareetu buut sjupr pasaaciens... bet nu... naakamreiz es ar ieshu! :PPPPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2005-02-20 14:13 (saite)
ES ARII, ES ARII!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]moon
2005-02-21 09:03 (saite)
haa, man gan veel doma sho nedeelju notrakot pa kalnu, ja sanaaks, tad mosh arii naakamnedeelj, un tad jau arii buus pienaacis laiks posties uz lapzemi:))
btw, shriit ziema rullee nemeeraa:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-02-21 18:36 (saite)
jap piekriitu zieminnaa shoriit bija dikten smuka! btw uz kuru kalnu doma braukt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?