guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-09-04 18:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
blin. nenormaali drankiigi gariigais. nenormaals paargurums. un viss deelj LU. man reaali ir taa, ka LU uzdzen depresiju. nekad taa ieprieksh nav bijis. pirmaa diena knapi pagaajusi un es jau esu izbesiijusies... laikam visvairaak besii aaraa taas agraas lekcijas un nenormaali daudzie "logi", jo gaidiishana un beztolkaa dirneeshanas uzdzen paargurumu un riebumu uz visu.
pabiju divaas lekcijaas. un tresho vnk neaizgaaju. la gan hskiet, ka taa treshaa nemaz nenotika. godiigi sakot, man pohuj - notika vai nee, jo man vairs negribeejaas gaidiit kaarteejo "logu". blin. un taa katru pirmdienu.
reaali man no 4aam skolas apmekleeshanas dienaam, 3 ir ar "logiem". fuck. un kaarteejo reizi pakalusoties, ko staasta lekcijaas, uznaak depresija par to, ka neatrodos tur, kur man gribaas vai vajag... kaarteejo reizi paardomas par izveeleeto prefesiju. luuk taa man iet. LU uzden shobriid tikai un vieniigi negatiivas emocijas.
bezmaz gribaas saakt straadaat un iet tikai un vieniigi uz seminaariem, meeginot kaut kaa lekciju pieraxtus kopeet no chakliishiem... besiii man LU. zinu, ka atkaartojos, bet shobriid taa juutos.
blin un riit atkal agraaa lekcija, atkal logs un tikai peec 2,5 stundu gaidiishans otraa lekcija.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?