guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-08-27 01:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:viegli iereibis

iisteniibaa jauks vakars
Nu gan laiki pienaakushi. Gaaju tuseet kopaa ar mammu!!!!
Shodien Melluzu estraadaa par briiivu (PAR BRIIIVU!!) vareejat skatiit/klausiit Menuetu. Peecak - disene.... Kopaaa ar mammu un krustvecaakiem sadzeeru, pamatiigi sadejoju un notuseeju. sadejoju arii ar mammas bijushajaam klasesbiedreneem un drushkaam, vinu viiiriem :D un arii ar savu instruktoru autoskolaa, jo shams ir melluznieks/pumpurnieks. ap 12iem saaka skaneet muuzika ne pa manas mammas un vinnas durshkas gaumei un mees tinamies uz maajaam. Gaajaam pa pludmali. mammas drushka veel izpeldeejaas plika juuura... :) vispaar traki... bet baisi jautri. redzeeju mammu izklaidees. redzeeju vinu nedaudz iedzeerushu un atbriivojushos... vinai to vajadzeeja! :))) un taadus deju solu toch nebiju redzeejusi, kaa shama pa briidim izpildiija. protams, uz uuraaa gaaja ABBA uncita to laiku muuzika. kad saaka skaneet shakira, sejas vaibsti bija prieciigi tikai manai paaudzei..:)
eniivei, baigi labi notuseeju kopaa ar mammu un vinas skolas dienu drushkaam. zheel ka nesatiku nevienu sabeejo klasesbiedru. uz iisu briidi gan redzeeju vienu meichu, kurai piedizmis siicis, un pat apskatiiju mazo briiinumu... bet vairaaak gan nesanaaca ietuseet. laikam shamaa aaatri aiztinaas uz maajaam ar mazuli! jociigi apzinaaties, ka manaam klasesbiedreneem ir beerni.. bet es tajaa pat laikaa veel neesu izbaudiijusi kaartiigas, stipras, abpuseejas attieciibas... tas taa.. pohuj. katrs izveelas savu celju. :) man veel viss priekshaa... za to mammas drushka ieteica darba zinnaa vienaa vietaa pameeginaat aizsuutiit CV.. vianu tur esot paziistami. ta jau maniis..:)
ok. labnakt visiem. cerams ka jums bija jauks vakars... un vispaar. melluzos biezaak vajadzeetu taadus tusinus riikot!!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiika
2006-08-27 23:02 (saite)
ritiigi skaisti:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?