guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-08-17 23:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šī vakara tēma - gumijlēkšana :)
LGK kuriozi

Kāds rokeris no Pēterburgas lecot ar gumiju akcijas “Roks pret pirātismu” laikā bija tik ļoti pārbijies, lēcienā izpildīja akrobātisku triku un pamanījās ieķerties lēkšanas platformas apakšā. Tur viņš nokarājās gandrīz 5 minūtes, līdz spēki izsīka un viņš bija spiests atlaist rokas.

Līdzīgs gadījums bija arī Siguldā, taču tur pierādījās, ka sievietes ir spēcīgākas, jo meitenīte, kādu laiku pakarājusies vagoniņa apakšā, uzrāpās atpakaļ, lai sāktu visu no gala.

Kādai jaunkundzei gribējās nolēkt no vagoniņa. Vienīgais, kas biedēja bija lielais krišanas ātrums. Viņa lūdza instruktoriem, vai to nevar palēnināt. Instruktoriem protams nācās apsolīt, ka tiks uzlikta “lēnā gumija”. Šī jaunkundze, protams, nezināja, ka brīvās krišanas paātrinājums 9,8m/s² ir vienāds visiem krītošiem ķermeņiem.

Kāda sieva reiz atnāca sūdzēties par LGK. Kā izrādījās viņas vīrs esot bijis kodēts pret alkoholismu, bet iepriekšējā nedēļā lecot ar gumiju esot atkodējies un nu atkal “uzkāpis uz korķa”.

Savukārt cits pirms lēciena drosmei izdzēra pudeli degvīna. Rezultātā viņš bija kļuvis tik “drosmīgs”, ka lēciena laikā nolēma mierīgi pagulēt. Nav zināms vai viņš notikušo atceras, bet ir zināms, ka līdz savam auto viņu nesa instruktori.

Kāda sieviete, ilgi vērojusi, ka visi pēc lēciena paliek karājoties ar galvu uz leju, jautāja: ”Vai mani nevar piesiet aiz galvas?”

Labi noaudzis vīrietis, pēc izskata - kultūrists reiz, nobijies no lēciena, dzelžaini iekrampējās vagoniņa durvīs un klusi izdvesa: ”Nogrūd mani.”


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?