guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-08-17 13:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uijjj, ku labs dienas iesaakums!!!!

superiiga braukshana (protams, ar siikaam kluudaam!), bet progress ir... labie joki no intruktora puses, par kuriem var paarsmieties!!! bet vinam iisteniibaa ir TAADI nervi... peec manis mashiinaa iekaapa blondiine kaut kaadaa 7. vai 8. meenesiii... instruktors atlaavaas izmest joku, ka vina laikam naaksies pienemt dzemdiibas tepat mashiinaa..:D bet kaa taa dzusiite brauca... baaa.... tur jaabuut nerviem. taapeec tagad saprotu, kaapeec Nils teica manaa pirmajaa bruakshanaa, ka man ir labs braukshanas stils. taa dzusiite redz ka priekshaa ir korkjis, panem pirmajaa, tad ahsi otrajaa un taa kaa traka nesaas uz priekshu... pabrauc nenormaali aatri 20 metrus un tad strauji bremzee... nu traka! :D tak nekur neaizskriesi taadaa korkjii... pabraucos ar vinu mashiinaa liidz tornakalna stacijai, bet vina jau bija paspeejusi sataisiit tik daudz rupju kluudu!!! ok, var jau buut, ka no malas izskataas trakaak un pati ne labaak braucu.. bet nu kaut kaa peec instruktora komentaariem vinai, vareeju noprast, ka it nemaz neliidzinos vinai! :))

braucot maajaas vilcienaa zvana tel... nepaziistams nr... aicina uz darba interviju. tas lab'. ir sajuuta, ka ieeju kaut kaadaa sava veida apritee... darba mekleeshanas apritee.. un gan jau kadaa briidi noveiksies un tas iistais darbs man tiks...

shobriid ir sjauuta, ka viss ir shtokos. protams, iznemto dazzaadus siikumus un veelmes, ko gribeetos... bet gan jau tas viss ar laiku pats nostaasies savaa vietaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?