guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-08-17 00:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jau otro vakaru peec kartas vienatnee dzeru Bacardi Lemon... un nedaudz iereibstu! nav slikti! jaasaka gan, ka truuxt kompaanijas... kompaaniju kompensee ieksheejie procesi, ko nosaucu par "stulbaam domaam"... dazzas stubaas domas ir baigi ok. dazas ne visai... un kaa ta bez nostalgijas par bijusho, par neizdevusho.. par satiktiem cilveekiem... peec kuriem ne gluzi ilgojos... bet alkstu vinu sabiedriibas, uzmaniibas...
ak jaa... un juutos nedaudz jociigi... veseli triis mani draugi ir prom. aarpus LV robezzaam... veel viens ir LV robezzaas, bet kaut kur pazudis veeju pilseetaa... sms ar kaut kaa nav ierulleejushas. atlicis tuvumaa pagaidaam tik viens... patiesiibaa priecaajos, ka peedeejaa laika posmaa kaut kaa sanaacis taa (taa teikt, dzive taa iegroziijusies), ka sho cilveeku ieskaitu savaa draugu pulcinaa... a to shobriid buutu pavisam viena. un, protams, jaapiemin, ka shis ir draugs no "ekstreemaa pulcina"... ja ziemaa snowbords, tad vasaraa veikbords... :)))
ek... jaaiedzer veel, lai varu atluuzt, un 7os celties augshaaa, lai dotos uz 3. braukshanas nodarbiibu! jeij! gribeetos jau riit nobraukt ne gluzi perfekti, bet labi!!! taa lai justu, ka jaa... ka peec paaris nodarbiibaam vareetu jau meeginaat domaat par csdd eksaameniem... jaasaka gan, ka tagad jau domaaju, bet shobriid braukshanu man veel nenolikt!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?