guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-06-11 17:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tiigjeru templis

Zinu, ka noteikti kaadreiz dziivee doshos uz Taizemi, lai apskatiitu TIIGJERU TEMPLI. salasiijos par to Klubaa, kad ciemojos pie [info]sin  un [info]tiika . un sapratu, ka noteikti kaadreiz gribeetu uz turieni doties. Tiigjeri kaa dziivnieki mani vienmeer fascineejushi.

Tur muuki audzina tiigjerus, no kuriem daudzi ir taa sauktie baarenni, jo vini ir atrasti un izglaabti, kad bijushi mazinni, jo vinu maates nogalinaajushi malumednieki. Tiigjeri tur tike kopti un laisti staigaat apkaart briiviibaa. Vini nav buuros. Nedaudz jau ekstreemi ir, bet taa kaa tie tiigjeri uzskata muukus par saviem draugiem, vini cilveekiem neuzbruuk. Tuuristi tik nedriixt vilkt spozhas kraasas dreebes. Tiigjeri tiek baroti ar kakju un sunju sauso bariibu, kaa arii ar speciaali apstraadaatu galju. Shie tiigjeri nepaziist asinnju garshu.

Iisaak sakot, ja ir veelme kko vairaak uzzinaat, uzspied uz mana pousta linku, vai arii vnk nopeerc Klubu. tik nepateikshu kursh numurs tas biaj, bet shkiet, ka vai nu jaunaakais vai viens no jaunaakajiem. 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2006-06-11 18:13 (saite)
aaa... man arī Inese šito stāstīja... tik kaut kā tajā brīdī likam neklausījos... nu tas vienkārši bija tad!!! Zini kad! :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-06-11 20:31 (saite)
mhm. zinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-06-11 21:25 (saite)
Es tik atceros, ka es uzprasīju vai tie tīgēri ēd mūkus... :DD ārprācs... kā kaut ko tādu var pateikt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-06-11 21:46 (saite)
hehe, bet jaasaka kaa ir. normaals jautaajums. galvenais, ka smiekliigs :)))
hmm, es tomer secinu, ka man iztruukst lielaakaa dalja jomas ielas pastaigas. pirms tam biju domaajusi, ka iztruukst paaris gabalinji. bet izraadaas man ir bezfilma un tiehsi paaris gabalinnus atceros. jautri! :) iipahsi, kad inese staatsiija, kaa es dejoju valsi. no saakuma galiigi neticeeju :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?