guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-05-31 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Diena tikai pusee, kad taa jau pilna ar emocijaas... Gan pozitiivaam, ga ne visai...

Saaksim ar pozitiivo! Saneemu savu RECENZIJU! Biju shokaa.. Pozitiivaa shokaa... Riebiigais, ljaunais, nejaukais recenzents nemaz nav tik ljauns! Vismaz ne pret mani.. vins manu b.d. noveerteejis ar atziimi no 8 - 9... Jopcik! Taadaa staraa biju! Shams no maniem 6 secinaajumiem 4 teezes atzinis par zinaatniskaam. 3 esot pamatotas (kur pamataa piedaavaati likumdoshanas groziijumi) un viena no teezeem esot diskuteejama. :))
Recenzents gan paaris lietaam pieseejies. Gramatika esot it kaa oki, bet esot vairaaki neizdevushies izteicini! Ko var gribeet? Es tak to darbu nepaarlasiiju, jo pabeidzu 7os riitaa un lielaakaa dalja darba raxtiita pa naktiim :) Ok, tas taa. Bet vins noraadiijis, ka man esot mineeta Rietumvalstu normatiivie akti (tb garaamejot es piemineeju Vaacijas civilkodeksu un neuzskatiiju to par baigo analiizi), bet redz man neesot nekas no Austrumvaltu likumdoshanas! Tas man tagad jaaizdomaa kaa atspeekot. Vareetu jau pateikt, ka mans meerkjis bija skatiit romieshu tiesiibas un muusdienu LR Civillikumu.. Njaa, bet tad atkal teiks, kaapeec man nav nosaukumaa tas precizeets un kaapeec es esu mineejusi Vaaciju.. Par shito vel jaapashtuko...
Un veel vinam nepatika kaut kas manaas Civllikuma un paareejo normatiivo aktu atsaucees.. pat iisti neierubiiju. Buus jaapaskataas un jaapakonsulteejas ar solvix un smilingeyes. Tb vai tiesaam man kaut kas ir garaam... Bet to dariishu veelaak. Shobriid gribas atvilkt elpu un mieriigi visu apdomaat, kaa es riit runaahsu. un ko tieshi teikshu.

Negatiivaas emocijas tiko izshtukoju, ka jaaieraxta "zem atsleedzinas" ... kaut kaa droshaak taa buus. :P


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?