guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-05-23 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ir ir ir ir LAAAABS :)

kobretti elementaa! :)
Jauka diena...

B.d. raxtiishanas vietaaa braukaajaam ar mammu pa veikaliem. tb ne braukaajaam, bet aizshaavaam uz molu. tagad man ir daudzi smuki topinji! :) prieks, ka to visu iepirku pa saliidiznoshi leetu naudinu!
ak jaa... tagad man arii ir jaunas saulesbrilees! gandriiz taadas pashas par kuraam diicu kaadu laiku apakalj - staastot, cik Stalonem "Kobraa" ir feinas brilles! Netiisaam (un atkal pa leetu naudu!!) izdevaas iepirkt superiigas brilles! :) Mamma tagad mani saukaa par kobretti! :) Tipa filmas nosaukums "Kobra" un es liidz ar to esmu kobretti! :)

un vispaar. ljoti patiik shiis ekonomiskaas iepirkshanaas! kaa jau studentam. :) veel diezgan daudz ko prieksh pavasara/vasaras sezonas vajag un gribaas, bet pamazaam gan jau ka sapirkshos. ;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2006-05-23 22:52 (saite)
lasot to vidējo daļu par kbretti man sāk likties, ka tomēr Tu neesi normāla!!! :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-24 00:13 (saite)
a kursh teica, ka es esu normaals cilveeks? :DDD

btw kas tev tur tik nenormaals salikaas??? iesauka? tas jau mammas prikols.. un tas bija miiilji no vinas puses.. tiesaam neredzu tur neko nenormaalu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-05-24 01:01 (saite)
Aizmirsti! :P Stulbs prikols sanāca...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2006-05-24 01:31 (saite)
es vēl neko vasaras sezonai neesmu iegādājusi...un izskatās, ka arī nekas nesanāks..moshka pie kāda jauna topiņa un svārciņiem arī ar laiku tikšu...Ehh... Bet gribās gan kko jaunu uzvilkt... kaut gan no otras uses i jēgas nav nekādas, tik un tā visa mana dzīve tagad paiet birojā :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-24 01:43 (saite)
tu veel nechuchi? :)

ir ir jeega. priecinsh vismaz sev! + uzvilksi jaunas klooziites ejot uz kaadu tusinu vai vnk kaadaa saulainaa briivdienaa :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?