guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-05-18 23:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu jaasaka kaa ir... lielaakie murgi ir garaam. b.d. galiigo mlnrakstu shodien nodevu! pirmdien iehsu pakalj un veikshu peedeejos labojumus + anotaaciju anglju valodaa...

shodienas eksis shkiet arii buus nokaartots, lai gan domaaju, ka buus galiigaa dimbaa.. izpaliidzeeja gan smilingeyes shpikeri, gan nedaudzaas savas zinaashanas... bet jaasaka kaa ir - biju cereejusi, ka vareehsu vairaak noshpikot. visu izjauca sekretaares ierashanaas un pasniedzeejas nomainna. turklaat pasniedzeeja airi laikam vairs nebija tik mieriiga un neseedeeja uz vietas visu laiku, kaa staastiija smilingeyes, ka dvina raxtiija savu exi... pie visa vainiigi nemaakuliigi shpikotaaji, jo eksha saakumaa kaadiem 3 - 4 cilveekiem pasniedzeeja atneema spikerus... liidz ar to vina tiiiri biezhi apstaigaaja auditoriju apkaart. pirmo jautaajumu nospiedu pilniibaa, otro daljeeji un tresho nemaz... :( domaaju, ka gan jau 7 buus. tik rodas jautaajums, kaada buus agla atziime, jo pirmajaa kd man bija tikai 6, otraa kd atziimi nezinu... rezultaati otrdien. ljoti ceru, ka nebuus ne zemaak par 7...

2.5 h guleetas pa nakti... tb riita pusee, nevis pa nakti... un shkiet ka es vareetu tuuliit pat atrubiities sheit iepretim pc. riit Da Vicnhi kods un iespeejams kaada neliela fotosesijina ar solvix... un varbuut pabraukaashanaas ar Laimas tramvajinnu. ;)

jaasaka, ka darbu esu pamatiigi ielaidusi, bet nokaveeto atguushu riit no riita un nedelejas nogalee... taa luk! vsjo! atsleedzos! labnakti!

p.s. sen nebuushu gaajusi tika laiciigi chucheet..:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2006-05-19 00:25 (saite)
Kā man patīk termins "nospiest"! Tīri studentiskā garā! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]eddi
2006-05-19 01:46 (saite)
Man atkal zpd vēl nav nodots, lai gan mācības oficiāli skaitās beigušās. Ceru, ka informātikā man ir ielikts 'gadā' 10nieks, lai gan skolotāja nav redzējusi manu zpd. (mūsu klase ir īpašs izņēmums skolas vēsturē, jo mūsu klase ir tik gausa, ka zpd nebija jāaizstāv, tikai jānodod skolotājai)

Es skolotājais saku, ka esmu to jau pabeidzis daudzas nedēļas iepriekš :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-19 20:57 (saite)
aha, un skolotaaja taa arii droshi noticeeja, ka esi jau sen uzraxtiijis..;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2006-05-19 13:21 (saite)
gribeetos kaaddien aizbraukt un apskatiit kaadas bildes tev ir iekraajushaas kompii fotograaf:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-19 20:54 (saite)
nekaa daudz nava.... nebija jau laiks kad focheet..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiika
2006-05-20 18:18 (saite)
nu nu ko stasti shis tas jau noteikti i....
un var jau veel iespeet:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?