guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-05-03 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hokeja dvasha elpo uz pakausha -CHEMPIS IR GANDRIIZ JAU KLAAT! :D
Jau labu laiku apakalj bija doma, ka uz chempi ieshu ar kaadu incantu plakaatu... tipa kko reciiigu uzraxtiit vai arii uzmundrinsohu... tagad panesasaas cita ideja... jaasaka ka vina gan aizguuta no hockey.lv komentaariem... panesaas doma, ka vajadzeetu Zholtoka pieminai kauko sachiniit! Tipa mosh kauko taadu: "REMEMBER ZHOLTOK Nr.16" nju kaut kaa taa...
tik viena taada aizkjershanaas..man slinkums domaat kur un uz kaada materiaala sataisiit plakaatu... vareetu jau uz kaada auduma... to vareetu piesiet pie margaam un atstaat lai karaajaas.. tik kur es tagad raushu audumu? vajadzeetu kaadu palagu mammai nospert..:DDDDDDDD ai... tad jau redzees... ja sanemshos tad varbuut arii kaut ko uztaisiishu... ja ne, tad ne... bet vispaar - ljoti gaidu piektdienu! :)))))))
chempis - taa tik buus lieta! :D
pasnesaas doma, ka vareetu peec 5dienas speeles pat iet kaut kur tuseet... tb vienalga, vai vinneesim vai zaudeesim, bet jaaiet peec tam tuseet... uz Studentu klubu, Pulkvedi vai da jebkur citur...Bet no otras puses... Nez. Biki ir vairaakas lietas, kas no taa attur.. Taa teikt - jaapabeidz tie darbi, kuri ir vnk jaaizdara un tad var iet tuseet! Ta jau maniiis... To izdomaas 5dien... Btw ja kaadam ir veelme iet tuseet, dodiet zinnu...Jo lielaaka kompaanija, jo jautraak! :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2006-05-03 19:55 (saite)
Eu! Es piesakos! Pie tam būšu ar auto noteikti, tā ka varēs arī mierīgi jebkurā nakts stundā uz Jūrmalu tikt!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-03 20:07 (saite)
uz hokeja peectusu? ;) davai? un tu toch esi gatavs mani liidz melluziem aizvest????

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-05-03 20:23 (saite)
Nē, es Tevi tikai līdz Dzintariem aizvedīšu un tur atstāšu nomirt! :D Nu tak vai tad kādreiz esmu neaizvedis līdz Mellužiem!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-03 21:16 (saite)
:DDDD
Dzintari ir biistami... es toreiz salasiijos tavu un tiikas dialogu klabaa un man tagad ir bail no Dzintariem! :D Zin kaa--tad jau labak palikt riigaa! :P

ok, ta tik jaaizdoama kur peec tam (peec hoekja) iet? ;) mosh jaapiesaista veel kaads cilveeks... Nu noteikti uzprasiishu Solvitai... Mosh Linda un Maartinsh gribees?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-05-03 21:30 (saite)
Nav garantijas, ka kāds no viņiem šito izlasīs, tāpēc labāk uzprasi! kaut gan visdrīzāk jau ka kāds no viņiem šiten aci iemetīs! :) Bāc! Gribās TUSĒT!!! Gribās uz hokeju! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-03 22:51 (saite)
Solvitai uzprasiiju - tipa laikam naaks... btw es teicu, ka meeginaashu tevi pierunaat aizvest vinnu uz maajaam peec tuseeshanaas.. vina jau dziivo turpat gandriiz centraa... netaalu no tallinas ielas! Tu tak vareesi, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guceens
2006-05-03 22:57 (saite)
taaks iepoustoju klabaa uzaicinaajumu... tagad jaaskataas kas pieteiksies! :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?