guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-05-01 04:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tipa naak luuziens, bet vajadzeetu pabeigt vismaz 3.nodalja pirmo apakshnodalju... damn! gruuti buus! cik es buushu laimiiga otrdien, kad lielaakaa dalja attiecibaa uz b.d. buus padariita un nodota melnrakstaa.. peec tam tik vajadzees labot visu peec vadiitajas iegribas (bet saliidzinoshi tas ir siikums!)...:))) un raxtiit anotaaciju anglju valodaa... taa arii vareetu sagaadaat gruutiibas, jo sen neesu neko domaajusi angliski.. tb gramatiski pareizi! :) droshi vien paaris teikumus raxtiishu 3h... bet tas jau buus cits staasts! shobriid jaatiek galaa ar tresho nodalju + secinaajumiem... aaahh! sanemies!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mankijs
2006-05-01 11:59 (saite)
Uzraksti sākumā gramatiski nepareizi un tad atsūti man!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-01 17:20 (saite)
izlabosi kljuudas? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-05-01 18:14 (saite)
nea!!! Aizsūtīšu uz ass.lv un nopublicēšu žurnālā "Dadzis", lai visi par Tevi var ierēkt! Nu bet tak... :) izlabošu, izlabošu! :) No problems!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-01 18:53 (saite)
:DDDDDDD
ok, peec endeeja vai divaam gaidi anotaaciju..;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2006-05-01 18:35 (saite)
ehh...
es par b/d esmu jau aizmirsusi :)...kaut gan vēl jāsaliek kkas no literatūras angļu valodā, jāuzraksta kopsavilkums, jāizbīda kādas savas idejas... Bet to es laikam tikap pēc 18. maija darīšu...

Vispār pa brīvdienām bija doma izlasīt CPL...6dien noluņoju...7dien noluņoju..šodien pēcpusdienā beidzot saņēmos..izlasīju vienu nodaļu..un atlūzu..Tik tagad pamodos :) Baigi sāk uztraukt CP (un arī ES tiesības - neesmu taču bijusi uz pēdējiem diviem semināriem pat).

Starp citu, esi dzirdējusi, kā mums notiksies tas exaamens ES? Kristiine man kko teica, ka būs tikai pēdējie trīs temati un visu tipa varēs izmantos (kāzus, ne kāzuss - to viņa pati nesaprata kas)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-05-01 18:47 (saite)
visi baigi lasa un maacaas cpl..es tikai un vienigii par b.d. domaaju.. laikam tas ar iisit nav labi.. ai bet! po! :D gan jau kaut kaa tikshu galaa...

jaa, es tiesiibas laikam bus tikai peedeejies 3 temati.. taa vismaz bija izlikc pie katedras lapinnaa... es nez vai buus kaazuss vai kas.. bet man jau shkiet ka buus kaazuss..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?