guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-03-24 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
baac, kaut kaa miglojaas acu skatiens shodien. peecsekas vakardienai? :P

un vispaar... drausmoniigi.. es eju shodien uz LU seminaaru galiigi nesagatavojusies... aarpraac! cerams, ka neizsauks. vnk negribas kaveet veel vienu seminaaru. 2us jau esu kaveejusi! 3o vnk nedriixt!

UPD.: es to izdariiiju!!! noleemu neiet uz seminaaru, kad ieraudziiju programminaa, ka jaaizlasa 4 spriedumi un 3 direktiivas. shausmas!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2006-03-24 15:41 (saite)
augstskolaa jau tik stingri uz klaatbuutni neskataas, vai ne?
tikai zinu, ka, piem., politologjijas 1. kursa studentiem noteikts, ka vismaz 60% lekciju jaabuut apmekleetaam, lai pabeiktu bakalaurus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-03-24 16:19 (saite)
uz lekciju apmekleejumiem LU ir pilniigi vienalga..vot ar seminaariem ir biki savaadaak. ir prieksmeti, kuru nokaartoshanai jaabuut apmekleetiem seminaariem. parasti driikst visa semetra laikaa neapmekleet 1, 2 vai 3 seminaarus. tas kaa kuro reizi! ja esi vairaak kaveejis, tad jaatstraadaa. un atsraadaashana ar izpauzas dazzaadi - kaads pasniedzeejs liek raxtiit referaatu, citreiz ir vnk jaaiet atbildeet mutiski nokaveetaa seminara teema.
un reekjini, ka katraa prieksmetaa seminaari ir vienreiz nedeeljaa! :) shajaa semestrii es IT KAA driixtu kaveet seminaarus, bet pasniedzeeja teica, ka beigaas vienalga vina skatiisies uz apmekleejumu. tipa ja buus baigi daudz kaveets, tad var atziimi pavilkt uz leju. vieniigais labums - shitie semianari nav jaatstraadaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2006-03-24 18:54 (saite)
Es ar aizgāju nesagatavojusies. Spriedumus ar bija lasījuši tikai daži cilvēki, bet vienu spr.(to kas angļu valodā), nebija lasījis neviens. Tad nu galu galā, viņa pārstāstīja visus spriedumus, izceļot to svarīgāko, kas būtu jāzin)...pēc tam bija vesela a4 lapa ar kāzusiem (bet man bija uznācis tāds miegs, ka aizgāju projām). Starp citu, k/d atzīmes būs nākamās nedēļas sākumā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-03-24 19:19 (saite)
wow. man likaas, ka visi spriedumi ir tikai anglu valodaa!!!! es vismaz nevienu no viniem neatradu latviski!!! tev ir uz pc? mosh vari atsuutiit?!
ak jaa.. ja tu kaut ko normaali pieraxtiiji, varbuut var ar tevi miilji sarunaat to nokopeet..? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smilingeyes
2006-03-24 19:22 (saite)
spriedumi, kas pieņemti 2004. gada beigās, 2005. gadā (kad LV bija iestājusies ES) ir pieejami curia.eu.int - tur ir oficiālais tulkojums (uz pc nevienu spriedumu neglabāju)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?