guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-03-16 16:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pasakaini niigri debils
Mūzika:kaada veel muuzika biblenee?

seezu nacionalajaa biblioteekaa un gaigu graamtas ko asuutiiju... vee... shodien pieriebushaas biblioteekas.. no saakuma aizgaaju uz jur.faka bibleni.. NEKO neatradu... sviesc... mani saak maakt arvien lielaaks pesismisms par bakalaura darbu. nolaadeec! nekaadas literatuuras, nekaadi spriedumi... vot buus d$^@%$^... es gribu normaalu atziimi par bakalauru jo jau tagad esu ieguldiijusi pietiekami daudz darba... un veel ieguldiishu daudz un dikti!
cerams, ka tas graamatas ko pasutiiju buus kaut cik normaalas... vieniigais tad vajadzees baigi teereet naudu kopeeshanai jo nac.biblioeekaa drosi vien bus 5 sanni par lapu... ai nez..nekad te neesu neko kopeejusi! un vispar shiiman ir treshaa reize kad apmekleeju sho bibioteeku..man vina nepatiik!!! veci pc, veci kreesli un galdi..viss vecs!!! vispaar...biblioeekas uzdzen niigrumu!
vsjo... atsleedzos! peec paaris minuuteem buutu jaabuut manaam graamatam atnestaam!

/gribu aaraa sauliitee nevis shitajaas telpaas tupeet..bet nespiid! tik daudz ko gribu sadariit, bet reaali nevaru, jo pirmdien kd un tad jau jaadrkaa bakalaurs.. gribu tresdien uz hamletu, bet nez vai tikshu...gribu 4dien ar asaa (un maybe engell pievienosies??!!) UZ FILMU.... GRIBU GRIBBU GRIBU... BET VISU NEVARU UN NEVAREESHU DABUUT TUVAAKAJAA LAIKAA.. jaatsijaa forshaakie pasaacieni no neforsajiem! jo uz visiem tikt nespeeshu!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]moon
2006-03-16 17:07 (saite)
izklausaas, ka esi shausmiigi gribosha:))
tak vajag bik bik iespringt, lai visu paveiktu un tad jau vasara buus klaat;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-03-16 20:17 (saite)
esmu gan gribosha! :)))) un gribu ne tikai to! visu ko citu veel ar! :)

btw jaa tev taisniiba... ar taadu domu ar ciinos uz priekshu - nedaudz jaaiespringst un tad jau diploms buus rokaa... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2006-03-16 22:29 (saite)
Neiespringsti.. dazzas izpriecas jau var biki pagaidìt!
es gan shajä laikä vislabprätäk sézzu parkä un grauzzu kruasänus... lai gan abi kursa darbi ir pakallä Melnrakstam jau vajadzéja büt nodotam bet vél neesu piekkérusies! tik ceru ka bakulauram izdomäshu labäku tému!
bet tu neatsläbsti lai fiksäk viss ir garäm:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-03-16 22:44 (saite)
hehe, tieshi par to domaaju, kad seedeeju nolupushajaas biblioteekas 4 sienaas..tb sauliiiti un pastaigas gribeejaas! :) a es pirmo pavasara dienu noseedeeju druumaas telpaas! par to arii saiignjojos ;)
bet es zinu - es iztureeshu! buus gruuti... liksies ka mirstu nost no bezmiega un pavadiitajaas stundaam pie pc..bet es iztureeshu! :) un dabuushu to nolaadeeto diplomu! :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiika
2006-03-17 14:37 (saite)
pareiza attieksme....

tagad man par tevi mieriiga sirc:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?