guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-02-07 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tiiri labs!

mana pirmaa saskarsme ar Riigas noziedziibu ;)))
nedaudz jau biju izsista no sliedeem... bet... labi, ka taa! saakshu visu no saakuma...]

shodien pirmaa lekcija ieksh LU peec atpuutas un sesijas beigaam... neierasti, bet piedrukaaju 2 a4 formaata ruutinja lapas no abaam puseem... kas noziimee - esmu atpuutusies, ja biju speejiiga tik daudz pieraxtiit! bet.. juutu, ka prieksmetaa (ES tiesiibas) buus pamatiigi jaanopuuulas, lai dabuutu iecereeto 8... buus smagi! un jaalasa 900 lpp sarezgiitaa anglu valodaa! vee! kas noziimee tikai to, ka amna skepse pret Es veel vairaak palielinaasies! :))) deelj LU! :D un eiro kaa taads vispaar man riebjas! gribu muuziigi muuzos muusu vareno LATU! :) ok tas taa..novirziijos no temata...
peec lekcijas neveixmiigs biblenes apmekleejums - deelj garaas rindas neko nenodevu un graamatu ar nedabuuju, ko gribeeju...
tad Chilli pica - 30 cm liela pica ar salami, sieru un tiem pipariniem - sarkanajiem un zaljajiem... apeedu picu... nedaudz meeli dedzinaaja! bet kopumaa bija ok! :)
tad nu seko mani trakaakie shiis dienas notikumi.. devos uz staciju! iepirku biljeti! gaaju uz vilcienu un pa celjam stuukjeeju savu maku ieksh mugursomas... aizgaaju liidz kaapneem, pa kuraam tiek uz peronu..leenaa graa kaapju... tipa kaapnju telpa bija tukshu... kapju leenaa garaa un juutu, ka kaut kas nav taa ar mugureni.. kauka instinktiivi pagriezu galvu! un ko es redzu... aiz amnis kautkaads vecis un vecene velkaas... tik klusi maitas piezagushies klaat, ka es pat i nedzirdeeju! paskatos uz mugureni... mans dzilji iebaaztais maks liidz pusei izvilkts aaraa... nu jaa - peedeejaa briidi pamaniiju!!! veel sekunde vai 2as un es buutu palikusi bez sava maka! es ieraugu to maku, tos divus tipinjus aiz sevis, pakjeeru somu un maku rokaas, uzmuku augshaa uz perona... izskatiijaas, ka shie pashi bija nedaudz apmulsushi, ka nav izdevies taadu mulkjiiti kaa mani uzlikt uz ausiim! beidzot mana paarleiku lielaa uzmaniiba ir atmaksaajusies! es vienmeer baigi uzmanu somu un katrreiz kad esu puulii mmugureni vai rokassominju ritiigi uzmanu!
eniivei..lai arii veinmeer esu ljoti uzmaniiga... buus man veel viena jauna maaciiba... nekad pie kaseem neraadiities ar maku rokaas un peec tam likt to somaa, jo zaglji redzeeja, ka maku ieliku tiehsi lielajaa nodaliijumaa, nevis prieksheejaa kabataa... vinji ritiigi bija mani noskatiijushi un gaidiija iisto briidi! un otrkaart - vienmeer tureet siiceni kabataa... lai nebuutu jaaraadaas ar maku rokaas... galvenais man pashaa mugurenes prieksjeejaa kabataa bija cd/mp3 pleijeriits, kursh patiesiiba ir ljoti veertiiigs... un to shie pat nebija meeginaajushi vilkt aaraa, jo vnk nezinaaja, ka man taads ir!...

drannkiiga sajuuta peec tam bija... ka tevi uzluuko kaa iespeejamo apzagshana upuri! ka es izskatos viegli ceertams kocinsh! peec tam veel vilcienaa diegzan nejauki jutos... bet maaciiba buus tochna!!!! turpmaakaa riiciiba man ir skaidra! siicene kabataa un nekaadas probleemas... un somu vairaak tureet uz saaniem, nekaa uz muguras.. lai gan man vina bija tikai uz viena pleca! gandriiz saanos! taa luuk!

uzmanieties! ;)) be safe! :))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]engell
2006-02-07 23:35 (saite)
tev tik tiešām paveicās. es autobusā pirms kādām pāris nedēļām bez maka paliku... :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-07 23:46 (saite)
paveicaas + treneeta uzmaniiba... es instinktiiivi jutu, ka kaads graabstaas gar manu somu, kaut gan nedzirdeeju pat kaa raiferi somai attaisa! profesionaalji!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kiskinja
2006-02-08 00:00 (saite)
Es reiz šitā mammu paglābu no maka nozagšanas. Pati cenšos būt uzmanīga, jo man ir mugursoma un transportos+lielās cilvēku masās nesu to rokās sev priekšā. Reiz ar mammu gājām no tirgus uz tuneli lejā pie stacijas. Es ar vienu acs kaktiņu ievēroju, ka aiz mums aizdomīgi tuvu iet viena čigānu sieviete. Mamma jau ilgāku laiku ir lauciniece un viņa tādas lietas neievēro. Pēkšņi skatos, ka tā sieviete ielikusi roku manas mammas somā! Tas notika zibenīgi, kaut arī es viņu vēroju. Es uzsaucu:"Ko jūs darāt?! Kā nav kauna?" Sieviete ātri izrāva roku no somas (nepaspēja maku satvert) un aizskrēja. Mums abām bija nepatīkama sajūta, bet priecājāmies, ka viss beidzās labi. Diemžēl vienā citā reizē viņai trolejbusā to pašu maku nozaga. Ir jāuzmanās!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-08 00:04 (saite)
ir, ir jaauzmanaas... bet nu... es riigaa katru dienu uzturos kaadus 3 gadus... tb kopsh saaku studeet LU.. nu shitaa gadiijies man pirmo reizi! katru dienu eju uz vilcienu, ali tiktu uz juurmalu... bet tik lielu bezkauniibu sen nebiju redzeejusi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Mamma toreiz teica:
[info]kiskinja
2006-02-08 00:14 (saite)
"Ir tāda pretīga sajūta, kad svešs cilvēks rakājas pa tavām mantām, zin, kā tevi sauc, tērē tavu naudu, mēģina izmantot bankas kartes..."
Skumji, bet diemžēl tāda ir realitāte. Labi, ka Tev paveicās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Mamma toreiz teica:
[info]guceens
2006-02-08 00:18 (saite)
mhm, pashai ar prieks, ka taa sanacis... + veel dabuuju maaciibu... iipashi neraadiities ar maku... ja kas, tad jaaiebaazh ritiigi dzilji ieksh somas.. bet visideaalakaais varianc - siicene prieksh biljetes bikshu kabataa..;)(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Mamma toreiz teica:
[info]kiskinja
2006-02-08 00:42 (saite)
Tieši tā:)
Vīrs (viņš vienmēr sīceni kabatās tur) mūžīgi skaišas, jo man ir paradums maku nest rokā dažreiz;D No malas jau arī labi izskatās:"Hei, man ir maks, apzodziet mani!";DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Mamma toreiz teica:
[info]guceens
2006-02-08 00:56 (saite)
;))) siicene kabaataas ritiigi rullee! :))))
hehe, labaakais ir tas, ka man maks ir jauns. taa teikt, vecais, mazais, miiljais macinsh ritiigi nopliisa un palika caurumains... dabuju no mammas daavanaa aadas "buližņiku". te nu rezultaac - shamie (zaglji) buus izdomaajushi, ka mans "kjiegjelis" ir paarbaazts ar naudu! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Mamma toreiz teica:
[info]kiskinja
2006-02-08 09:07 (saite)
Arī fakts:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2006-02-08 10:24 (saite)
bet nu jaasaka ka tev acs kaa vanagam...
tas man atsauc atminnaa liidziigu gadiijumu Pumpuros, bet pa shiem gadiem esi veeriigaaka palikusies:))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-08 14:01 (saite)
aaa jaa... pareizi! Pumpuros tak man izzaga latu no maku! labi, ka maku atstaaja, jo atceros, ka toreiz neesaaju aadas macinu, kas nemaz tik maz nemaxaaja! :) bet toreiz jau es biju siika! kur ta nu var saliidzinaat! :))
Riigaa baigi jaauzmanaas.... ;(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiika
2006-02-08 16:09 (saite)
iipashi jau stacijas rajonaa...
vakar piemeeram neaizgaaju uz skolu jo tepees tuseeja narkomaani tranuuzznieki... vien gar shamiem iet negribeeju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-08 16:17 (saite)
fuij! baigi nejauki! es ar laikam neietu... :((( vispaar drausmiigi ka jums tur taa... a kaa vini tiek iekshaa? debiili ka vinji zin to kodu durviim! laikam jau kaads pasaka, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiika
2006-02-08 16:22 (saite)
nu ja ka pasaka... :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Paranoja;D
[info]kiskinja
2006-02-08 19:51 (saite)
Šī raksta iespaidā es šodien somu visu laiku rokās sev priekšā turēju:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Paranoja;D
[info]guceens
2006-02-09 16:56 (saite)
labais!!! :))))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?