guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-01-07 00:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:tv

patiesaam nav jauki braukt vakaraa uz maajaam ar vilcienu..un tas tak nebija en peedeejais, ne priekspeedeejais...turklaat es kaapu otrajaa vagonaa... un TAAADI cilveeki! ka riebj! laikam vainiiga piektdiena! pusvagons apdzeeries...kko blaustaas.... kkaads netiirs chigaaanu vecis saaka dirsties ar kkaadiem jaunieshiem... beigaas kkaads piedzeeries krievelis gaaja ar cigaanu sadzert... brr! buuut mazaak cilveeku, man buutu baisi un es toch ietu uz pirmo vagonu... naakamreiz braucot tik veelu maajaas, kaapshu pirmajaa vagonaa..toch! lai arii vins skalji ruuc un es necieshu pirmos!


atbraucu maajaas..un mani sagaida mans miiljumins! vinnijs! heh, kaa es miilu shito mazo puuku kamolinu! mamma teica, ka vinnijs vinu ar teeti taa neesot sagadiijis... mums ir abpuseeja miilestiiba! :) vismaz kaads mani miil! :DDDDDDD

ak ja... exis kas bija 18os... nu kaazusins... taa ne pa jokam! pa visu a4 lapu! bija dots laiks - 2h! man pietruuka veel kaada pusstundina... ta buutu vairaak padomaajusi un labaak izstukojusi kas un kaa..bet peec tam parunaajos ar paareejiem un mans risinaajums sakrita kaut cik... cerams, ka buus ok! slikti ir tas, ka peec eksa uzzinaaju, kursh no pasniedzeejiem labos manu grupu... tb seminaaru grupu vadiitaajs! nolaadeeec!!!! [info]solvix  gan buus paveicies! pie deboras gan jau ka buus laba atziime!

peec exsha paseedeejaam ar [info]smilingeyes alus seetaa! sidrs + salaati! bija labi! :) bet zinu vienu..pie visa vainiiga inflaacija! kad pagaajsreiz biju alus seetaa, lielais sidrs tik daargi nemaksaaja! inflaacija, maita taada! :DD

riit atkal buus jaasaak maaciities... eh! sessssiiija nolaadeetaa! gribu atpuutu!  

nju ko! labnaksninn! nezinu kaa juus, bet es eju lasiit da vinci kodu! ;))) sanaak tik pa vakariem palasiities! taa jau sen buutu izlasiijusi!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smilingeyes
2006-01-07 00:53 (saite)
Nu man jau ar patika taa pasheedeeshana :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-01-07 01:03 (saite)
man prieks! :)) tas jawki, ka patika! tik leetaaks tas prieks vareeja buut! tie salaatini un sidrs shovakar kkaa iipahsi labi garsoja..pat nezinu kaapeec! :)

p.s. nu kaa alinsh no tochkas? ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fanija
2006-01-07 01:40 (saite)
Kas tas puuku kamolinjsh taads ir?:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-01-07 15:17 (saite)
4 meeneshus vecs kakjeens... puukains un rizhs... kaa vinu dazreiz saucu - mans mazais tiigjeriits! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2006-01-08 14:37 (saite)
Aa, man bija licies, ka tas kuceens;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?