grieta ([info]grieta) rakstīja,
@ 2014-06-16 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:SOHN - Full Performance (Live on KEXP)

tripinn
man šodien tā nāk miegs, ka raudiens nāk, pat gāju uz tualeti, apsēdos uz poda un mazliet pasnaudu, līdz smieklīgumam :D

bet nedēļas nogale bija tik feina, algogolu palietoju tikai piektdienas vakarā, vienkārši nebija laika gulēt.

un skyforger koncerts brīvdabas muzejā vakar bija labumlabais punkts uz I.
koncerts, protams, beidzās vēlu.

bija visādi smieklīgi atgadījumi, kolkas ragā, piemēram, nāk klāt džeks, un es jau jūtu, ka kasēt naudu, es šim māju - nē nē nē, nemaz nesāciet, nu un āzējamies šā un šitā, es šim prasu, un kam nonāk mūsu 1.50 EUR par stāvvietu - domāju pašvaldībai - ņifiga! šis saka, laikam benitai sadauskai šis zemes gabals pieder, es saku, kāds zemes gabals - Kolkas rags?? un zviedzu, bet - nē, izrādās, nopirkusi tieši to pleķi pa ceļam, uzlējusi asfaltu un tik kasē naudu, protams, ne jau bez pašvaldības atbalsta, pirms stāvlaukuma uz ceļa daļas saliktas zīmes - apstāties un stāvēt ailziegts, nu ka radošs bizness ne.
saruna mums beidzās uz pozitīvās nots, džeks izstāstīja, kur var piebraukt 1km attālumā, turklāt tur it visiem pieejams putnu vērošanas tornis un tā, es teicu - paldies, jūs vēl neesat zaudējis savu dvēseli

tad triecām tālāk (es pie stūres), šausmīgi nobadējušies, mazsalacā mums kolēģis, vietējais iedzīvotājs, ieteica tādu necilu kafejnīcu Kreses, cik tur bija gardi, harčo mmmm, i gaļas gabali i asumiņš, i tomātu pasta, i tomāti savā sulā, viss bija, kādam jābūt harčo, otrie ēdieni superīgi, lieliski, sulīgi izcepināta butīte, un karbonādi. Un salāti, it kā nekas īpašs, burkāni ar kāpostiem, bet piešautas klāt bija apgrauzdētas sezama sēliņas un tā, nu pilnīgi feini, var just, ka pavārs savu darbu dara ar mīlestību.

tad šaunam tālāk, pa ceļam paķeram stopotājus, festivāla (DAMAKSNIS 2014) cīņu biedrus, par ko es biju noskaitusies, jo vienīgā iespēja pasnaust atkal pa kāju.
festivāls raksturojams īsi, Mazirbes vilkaču meži, psy mjūzik, jūra

rīgā dušā, un uz riteņiem un uz koncertu Brīvdabas muzejā. Auļi, Skyforger, kā visi tur tirinājās, feini, mazi bērneļi un pieauguši ļaudis. Un riteņu novietnes, PAR BRĪVU! džeks pieāķē numuru, un iedod numura aproci, izrādās tas džeks taisa elektrovelosipēdus, izpļāpājāmies tā un šitā, maksā gan tāds velo virs 1000EUR, šis ievērtēja manu HIPLOCK slēdzeni, bet es viņam godīgi teicu, ka forša, bet jāpiešaujas pie lietošanas. Un kad koncerts bija beidzies, šis pats džeks izsniedz riteņus un ar sausu drānu noslauka aprasojušo sēdekli, nu eleganti! Pozitīvi!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?