greisa ([info]greisa) rakstīja,
@ 2009-01-01 23:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaunais gads. njā tik jauki sagaidīts! (happy) bez visiem, kas ar mani bija kopā, nevaru iedomāties jauno gadu! m''ilu jūs visus ļoti ļoti. Jūs esat paši labākie![it īpaši neaizmirstamie - Raivītis un Ritvars;D]
bet ja tā padomā atkal tas stulbums! uzminiet nu kas notika tieši pirms 1gada un dažām stundām?? es izšķīros ar savu draugu.raudāju. bet iniciātore biju es. kopš tā laika viņš ar mani ir mēģinājis pārgulēt, viņam ir bijušas 3 draudzenes, esmu mēģinājusi kļūt par viņa labu draugu. bet vai tas viss vispār ir vērts???
viņš ir viens no tā saucamajiem "zelta cilvēkiem", kuru es negribu pazaudēt. gribu, lai viņš man ir īsts un patiess draugs, gribu viņu uzklausīt, palīdzēt, gribu, lai esmu pirmā, kam viņš zvana, kad grib pasaukt ārā draugus, vai pastāstīt, ka pamanījis jaunu simpātisku meiteni. nez, kkā nevaru vinū tā īsti aizmirsst. un viss. nesen viņš pateica, kura meitene viņām patīk. tā neko. skaista. bet nezinu tādas kā skumjas, nazinu varbūt nedaudz greizsirdība. galvenais ir tas, ka pati nezinu kas tas ir u n ko es vispār gribu. tas ir šausmīgi.

saka ka šis gads būs ļoti veiksmīgs. nu tad lai veicas!
lai veicas saprast ko jūs patiešām vēlaties un piepildīt to!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?