Ziņas no rōzā poniju un vienradžu pasaules - Runas ir garas, darbs ir īss

About Runas ir garas, darbs ir īss

Previous Entry Runas ir garas, darbs ir īssSep. 4th, 2012 @ 03:41 pm Next Entry
(iepēdo)
From:[info]sursurs
Date: September 4th, 2012 - 06:10 pm
(Link)
vai tad esošās darba vietas (tiem, kam viņas ir) nevar skaitīt par prakses vietām? Un man jau šķiet, ka ielākoties visur oficiāli prakse ir 5dienas reiz 8 stundas (ja vien neizdodas pašam kaut ko atrast) :)
[User Picture Icon]
From:[info]grao
Date: September 4th, 2012 - 07:07 pm
(Link)
Nu, man universitātē ir prakses uzdevumi un termiņi. Saskaņoju ar prakses vadītāju un tās ne tuvu 5·8h. Bet man jau arī prakse visu laiku iet paralēli lekcijām.jTā ka šāds prakses laiks man ir jaunums.

Skaitīt var, ja tas ir daudz maz pa tēmu. Man nav. Ā, viena ir bet tas ir pie pašnodarbinātā un iespējams, pie sevis praksi iet es nevaru. Plus jāpiedabūn priekšniecība noslēgt oficiālu papīru ar arodskolu.
From:[info]sursurs
Date: September 4th, 2012 - 09:02 pm
(Link)
nu jā - mums darbā nebija problēmu. Vnk zinu, kaman gan iepriekš LU, gan tagad arī bija tie uzdevumi praksei un teorētiski skaitās pilna diena prakses vietā. tas, ak praktiski varēja ar tiem darba devējiem viskautko sarunāt, tas bija savādāk. Gan jau no tās arodskolas arī neviens pēkšņi neieradīsies pārbaudīt, vai tur tas cilvēks ir :) //kgan vispār lasot šitos šausmu aprakstus, varbūt arī, ka viņiem ir kāda speciāla tante npoalgota šādiem pasākumiem :D
[User Picture Icon]
From:[info]riitarasa
Date: September 4th, 2012 - 10:01 pm
(Link)
Kāpēc man liekas, ka man augstskolā prakses bija 6h dienā, ne 8h? Tiesa, kas tiesa to visu varēja sarunāt un vispār gandrīz neapmeklēt, ja bija uz savu darbu jāiet. ;)
(iepēdo)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba