09 Maijs 2010 @ 11:20
Ekokosmētika  

Nesen nolēmu pilnībā pāriet uz dabisku (vēlams Latvijā ražotu) kosmētiku. Līdz šim lietoju dažādus zīmolus, galvenokārt franču provinces zīmolu L'Officel, Garnier ķermeņa krēmus, šo to no Dior, Lancome... Man ieteica vairākus Latvijas zīmolus: Anna Liepa, Trejdeviņi, Aroma Art un vēl citus. 

Par Anna Liepa es jau sen dzirdēju, ka laba. Žēl, ka viņiem tik šaurs sortiments, vai drīzāk žēl, ka man nav vannas %) Patīk arī viņu iepakojumi. Pagaidām pamēģināju tikai linsēklu kompreses - labas. 

No  Trejdeviņiem man uzreiz patika ziepes, galvenokārt dēļ patīkamas un reizē neuzkrītošas smaržas. Skatījos arī uz masāžas sviestu, izdomāju - ja patiks ziepes, pamēģināšu arī sviestu.

Internetā atradu zīmolus Afrodīte un Aroma art. Arī it kā dabīgi Latvijā ražoti produkti. Lūpu balzāms ar piparmētrām izklausās kārdinoši, noteikti iegādāšos. Vēl man jau kādu laiku plauktā stāv divi Bio2You produkti. Neesmu pagaidām lietojusi, jo spriežot pēc apraksta, viņiem ir pret novecošanas efekts.

Draugi, kāds no jums lieto augstākminētos zīmolus? Varbūt jums ir zināmas kādi citi ekoloģiskās kosmētikas zīmoli? Būšu pateicīga par ieteikumiem.

P.S. Madaru un Stenderu nepiedāvāt - nav ne dabīga, ne laba.

 

 
 
I feel: sleepy
 
 
( Post a new comment )
[info]hessin on 10. Maijs 2010 - 22:44
nu redz, tas, ka madarai ir it kā lielas mārketinga izmaksas, bet bio2you ir vēl lielākas, tas nekas. Piem., tās rižās pudeles sky-ā ir ailes galā izvietotas, par ko papildus jāmaksā, ne jau stendzītim, bet pašam pircējam - par to, ka pudele nolikta viņa acu priekšā, lai gan pats būtu spējīgs to atrast (ok, skaidrs, ka tas ir domāts jaunu klientu piesaistei, bet maksā visi).
tajā pašā laikā madara sāka lēnām un pakāpeniski, netaisot nekādus pompa pasākumus ar sabiedrības krējumu, tāpat oranžajā gadījumā ir skaidri redzams, ka tas nav dabīgs (sliktās sastāvdaļas IR norādītas, kur madara, pēc taviem vārdiem, slēpj (?!)) + stendzinieka dvēseles pārdošana politiķiem, kā gan tagad zināt, kādu suslu viņš visiem iesmērē :)).
Kaut kāda haotiska šķirošana, kritēriji un nekonsekvence te sanāk, jo, tiešām žēl, ka nevari pačukstēt, kas tieši tajā madarā ir tas sliktais un tad varētu pašausmināties, kā tā madara tā var, tā vietā tikai palielies, ka esi informētāka kā citi. Un ar to viss beidzas, jo tāda informācija ir no sērijas viena tante vienai citai tantei teica, ka viena tante teica jeb tenku (gossip!) izplatīšana. Un sveicieni tam ražošanas insaiderim, kuram ir neieinteresēta vistiešākā saskarsme.
Lai jauks vakars, un necepies .. vai nesasalsti.

(ir iespējams nopirkt arī citas smiltsērkšķu sulas bez mārketingotas piemaksas)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 10. Maijs 2010 - 23:37
Ak, dievs, nomierinies tāču. speciāli iesaldējo savu pēdējo komentu, jo gribēju beigt šo bezjēdzīgu sarunu. pirmkārt, es neesmu teikusi, ka madara kaut ko slēpj, visas sastāvdaļas norādītas. otrkārt, mums vispār nebiju runa par Bio2youm. treškārt, nepāriesim uz personībām. ceturtkārt, varbūt tas arī izklausās pēc "viena tante teica" - I don't care, really :)
(Frozen)(Iepriekšējais) (Link)
[info]hessin on 10. Maijs 2010 - 23:48
+ pārstāj savu emocionālo stāvokli projicēt uz citiem. esmu pats miers. zzz zzz zz.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 10. Maijs 2010 - 23:56
neizskatījās, spriežot pēc komentāriem. labi, ja jau abas esam tik mierīgas, arlabunakti
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)