. ([info]hessin) wrote 10. Maijs 2010, 22:44
nu redz, tas, ka madarai ir it kā lielas mārketinga izmaksas, bet bio2you ir vēl lielākas, tas nekas. Piem., tās rižās pudeles sky-ā ir ailes galā izvietotas, par ko papildus jāmaksā, ne jau stendzītim, bet pašam pircējam - par to, ka pudele nolikta viņa acu priekšā, lai gan pats būtu spējīgs to atrast (ok, skaidrs, ka tas ir domāts jaunu klientu piesaistei, bet maksā visi).
tajā pašā laikā madara sāka lēnām un pakāpeniski, netaisot nekādus pompa pasākumus ar sabiedrības krējumu, tāpat oranžajā gadījumā ir skaidri redzams, ka tas nav dabīgs (sliktās sastāvdaļas IR norādītas, kur madara, pēc taviem vārdiem, slēpj (?!)) + stendzinieka dvēseles pārdošana politiķiem, kā gan tagad zināt, kādu suslu viņš visiem iesmērē :)).
Kaut kāda haotiska šķirošana, kritēriji un nekonsekvence te sanāk, jo, tiešām žēl, ka nevari pačukstēt, kas tieši tajā madarā ir tas sliktais un tad varētu pašausmināties, kā tā madara tā var, tā vietā tikai palielies, ka esi informētāka kā citi. Un ar to viss beidzas, jo tāda informācija ir no sērijas viena tante vienai citai tantei teica, ka viena tante teica jeb tenku (gossip!) izplatīšana. Un sveicieni tam ražošanas insaiderim, kuram ir neieinteresēta vistiešākā saskarsme.
Lai jauks vakars, un necepies .. vai nesasalsti.

(ir iespējams nopirkt arī citas smiltsērkšķu sulas bez mārketingotas piemaksas)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: