22 Februāris 2010 @ 22:15
Things You probably don't know about me  

Man ir garlaicīgi un gribās pakomunicēt ar jums. Un man ir slinkums rakstīt šo ierakstu %) Tāpēc šis būs viens no tiem "jautājums-atbilde" ierakstiem. Varat uzdot man dajebkādus jautājumus (drīkst arī anonīmi - visiem atbildēšu). Un neaizmirstiet, ka es arī varu kaut ko pajautāt pretī. So, "Let's do it!" Just do it.

Tags:
 
 
I feel: mellow
I hear: Block Party - Signs
 
 
( Post a new comment )
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 23. Februāris 2010 - 21:53
:) tad es pajautāšu pārmaiņas pēc
1. bērnības mīļākā multene
2. kāpēc Tu blogo? cik daudz laika dienā Tu velti blogošanai?
3. tu gribētu iepazīties ar kādu cibiņu realitātē? ja jā, tad ar kuru? :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]palua on 24. Februāris 2010 - 08:45
1. Bērnībā es neskatījos tik daudz multenes, cik teātri. Kādreiz visādas izrādes baigi bieži rādīja pa TV un es vēl nemācēju lāgā lasīt, bet ar puspavērtu muti skatījos teātri pa TV :D. Bet nu man patika Karalis Lauva no kino multfilmām un no seriālu multenēm man patika Gummi Bears. :D
2. Es blogoju pārsvarā tāpēc, ka man vienkārši patīk rakstīt un izteikt viedokli par visdažādākajām lietām. Man patīk komunicēt ar cilvēkiem caur to, ko es pasaku uzrakstot. Es nemaz nevaru pateikt, cik daudz laika veltu blogošanai, bet gribētu veltīt vairāk, īpaši otram blogam, jo cibā rakstu pavisam brīvā formā un par personīgākām lietām, bet otru blogu gribu veidot, kā savu iknedēļas žurnālu, ko citiem palasīt. :)
3. Nu principā man nebūtu nekādu iebildumu iepazīties ar praktiski visiem tiem cibiņiem, kuru žurnālus es lasu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)