Kristaps Resnais ([info]goldleader) rakstīja,
@ 2006-03-24 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Wannabe Journalist!
Mūzika:Green Day - Holiday

Politika....
Padzirdēju, ka prezidente zviedrijā pateikusies karalim par to, ka Zviedri iemācījuši Latviešiem lasīt un rakstīt...nezinu, vai tā ir taisnība, tomēr tas arī nav svarīgi, jo šis fakts mani raisīja uz domām, tādēļ arī pavediens.

Mūsu politiķi domā, ka mēs esam lopi. Pie šāda secinājuma nonācu, tajā momentā, kad Šlesers taisnojās panorāmas priekšā, par kukuļošanas skandālu, un visu vainu vēla uz JL. Primajai partijai, pēc idejas, vēlēšanās būtu jāsavāc zem 5% tagad. Tautas Partijai arī. Bet cilvēki jau balsos, dēļ politiskās reklāmas. Vispār, partijas mums tagad stulbas - atklāti korumpētie TB/LnnK, Pirmā partija, TP, sociķi un ZZS, slēpti "godīgais" JL, stulbie radikālie garda un Vislatvieši, un kreisie loši - PCTVL. Balsot par ko - nav.

Iecienītās partijas - nu tās jau pat atklāti nebaidās, atvainojiet, uz````t, visam, ko apzīmē ar vārdu "Izteiksmes Brīvība" "Politiskā atbildība" "Gods" "Cieņa" un "Darbs Valsts Labā" Tas pats šlesers - viņa nožēlojamā taisnošanās man izbojāja veselu vakaru, jo katram kārtīkam spriestspējīgam cilvēkam paskatoties uz faktiem redzams, ka viņš melo. Bet nē, viņš neatkāpsies. Vismaz paldies Kalvītim, par to, ka kārtējo reizi glāba situāciju. Manas prognozes, starp citu, ir, ka Primā Partija šo skandālu izmantos savās vēlēšanu reklāmās, un sauks sevi par "apmelotajiem" vai kā savādāk. Un protams, viņiem neļāva strādāt citas valdības partijas. LOL! Nu, cerams, ka jūs vismaz uz šiem meliem neuzķersieties.

Kādēļ JL ir slēpts ļaunums? Well, Kāds man ļoti tuvs cilvēks man reiz stāstīja, kā viņa brālis ir bīdījies karjerā. Uzbīdījās līdz Knab tieši tajā brīdī, kad JL veica tīrīšanu, un sabiedrībai rādīja skaidro seju. Un redzēja, cik paši JL ir korumpēti. Un nekur netika, jo viņu nometa lejā. Bet JL joprojām ir godīgi, vai ne?

Labējie un Kreisie fanāti? Viņus var likt zem vienas cepures. Kamēr būs vieni, būs arī otri. Protams, ka galvenais viņu mērķis ir nopelnīt naudu. To lieliski pierāda tas, kā viņi noliedz acīmredzamus faktus. Jā, PSRS bija ļauna mūs okupēja, un jā PSRS sabrukums ir lielākā traģēdija 20. gadsimtā. Diemžēl šie cilvēki uzskata, ka patriotisms ir skaļu saukļu kliegšana, un ārdīšanās, nevis reāla labuma došana tautai. Mīļais Raivis ar savu fanklubu ir tikpat patriotisks, cik Mormonisms ir reliģiozs. Mankurti nožēlojamie, lol.

Tādēļ es esmu Kristiāniski Libertiāniskais Anarhists. Un kamēr tādu nebūs vairākums, kārtējais Andris tāpat savāks jūsu pensiju, par to varat nešaubīties.

Bet kā domājat jūs?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]andza_arrdh
2006-03-25 01:14 (saite)
"Balsot par ko - nav."

Tā nav tiesa. Protams, visas partijas ir noteiktā līmenī korumpētas un satur noteiktu kretīnu daudzumu, bet izvēlēties mazāko no ļaunumiem vienmēr pastāv. Kurš tas ir? Nu tas, katram pašam jāvērtē, taču es esmu pilnīgi drošs, ka tas nav meklējams LPP vai kreiso aprindās. Kuri ir mani favorīti no pārējiem neizteikšos, lai nevienu politiski neietekmētu.

(Atbildēt uz šo)


[info]cannibalsmith
2006-03-25 10:37 (saite)
Es iesaku darīt, kā krievi dara: izvēlēties partiju, kas jau vispopulārākā, un tik balsot par viņu, lai būtu pretspars PCTVL. Kaut korumpēti, tie tomēr ir latviešu politiķi!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?