Vientuļais stepes vilks - Politiskais trādirīdis. [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Politiskais trādirīdis. [2. Jun 2011|11:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Droši vien tūlīt metīs akmeņus manā virzienā, es neesmu neviena pusē, bet gribu norādīt, ka viss nav tik viennozīmīgi. Trādirīdis sākas itkā (?) dēļ Šlosera neizdošanas kratīt. Paga, ja pareizi atminos, tad komisija un Saeima saņēma KNAB`a ierindas darbinieka, nevis oficiāla tiesneša un prokurora iesniegumu, lapeli ar tekstiem - vai jūs lūdzu nevarētu, mums liekas, nu ir tāda doma blabla un šķiet tur daži uzņēmumi (paskaties Lursoftā bļeģ!). Pie tam tas notika līdz ar mediju pļerkstēšanu. Tad jautājums pirmkārt, ko varēja atrast pēc visa šī? Otrkārt, pēc secības, ja tādu lapeli ņemtu vērā, tad kratītu tieši šodien, lai Šlosers būtu malā.:) Labi, sīkums. Tad pieslēdzas ģenerālprokurors, piezīmēsim, bez maz vai ar mediju starpniecību. Cirks! Viss nav viennozīmīgi, nē, man arī Šlosers derdz, bet medaļai vienmēr ir otra puse. Man jau pajāt, var jau ar karogiem un siekalām šķīstot paķert revolucionāru ideju, tik pēkšņi var izrādīties, ka nojaucām pamatus mājai, kuru vēl varēja projektā uzlabot. Es atkārtoju - neesmu nevienā pusē.
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Jūnijs 2011 - 11:45
(Link)
ja pamati ir čupā, tad var labot, cik grib, māja būs brāķis, ne? nu labi, tas tā. bet jautājums par to, ko tai kratīšanā būtu atraduši, ir pilnīgi nevietā, nesaprotu, kā par to vispār var uztraukties? ja nav nekā, ko atrast - lieliski, let's make it official. bet galvenais jau ir tas, ka now we'll never know un nejau nu saeimai bija jāspriež par to, ko tur atradīs vai nē. n
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:15
(Link)
Saeimai bija jāspriež vai lapelē ir pamats tam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Jūnijs 2011 - 14:35
(Link)
atradušies izmeklētāji.
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:14
(Link)
Man skiet, ka Zatlera lemuma pamats bija noverst sekojoso scenariju:
1) Ievel Berzinu.
2) ZZS gaz esoso valdibu (vai padara sadarbibu neiespejamu, izvirzot ultimatus, balsojot pret koalicijas lemumiem butiskas lietas).
3) Jaunu valdibu izveido ZZS, SC un PLL.
4) Cetrus gadus var brivi izzagt valsti un apspiest tautu.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:39
(Link)
šajās dienās esmu neizmērojami priecīga, ka esmu piespiedu kārtā bez TV un portālu lasīšanu atmetusi jau pirms vairākiem gadiem :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:40
(Link)
Anonīmo Portālu Lasītāji :) atmest jau var, bet tas uz mūžu! hh
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:49
(Link)
nē, nopietni. tā nav poza vai kaut kā tā. vienā jaukā dienā man apnika regulārās atskaites atskaitījās par lēdiju gāgu un tajā brīdī aktuālo teledivi reklāmas akciju. aiztaisīju to portālu ciet un kopš dās dienas nekādu diskomfortu neesmu jutusi. pirms pāris dienām pa ilgiem laikiem iegāju palūrēt valža runu. paskatījos apkārt, o! nekas nav mainījies. tikai tagad klāt nākuši jūtūba sviiiiiit klipiņi ar kaķīšiem. nnnē, paldies. es labāk palasīšu šuvēju un kreļļu vērēju blogus, tur ir vairāk lietderīgas info priekš manis :)
bet tēvē es kādā jaukā dienā dabūšu atpakaļ! apsolu!! :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:52
(Link)
Par sortāliem runājot, nezinu, vai esi pamanījusi - tvnetā ir apakšā pielāgojama rīkjosla, tobiš es nodefinēju KĀDA tipa ziņas man varētu interesēt un uz galveno lapu nemaz tā īsti neskatos:)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:2. Jūnijs 2011 - 12:56
(Link)
ah zzzooou. nē, nezināju. tad technoloģijas ir gājušas uz priekšu tomēr! nēnu, ja jau tik glauni, tad varbūt jāapsver atgriešanās. bet nesolu :DD