3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Vai nu tu, čalīt, esi bezcerīgi dumjš, vai arī vēl daudz lielāks demagogs nekā sākotnēji tevi novērtēju.

"..smieklīgi, ņemot vērā, ka pats šos monopolistus izvēlējās.." (c)

Tajā, ka cilvēks, labticīgi, paļaudamies uz it kā demokrātiskā sabiedrībā sludinātajām vērtībām: runas, uzskatu utt. brīvībām, izvēlējās savus uzskatus paust caur visplašāko auditoriju aptverošiem medijiem, nav absolūti nekā smieklīga, tā bija pilnīgi loģiska izvēle.

"Uzskatīt Aleksu "crysis actors everywhere, chemicals make frogs gay, etc" Džounsu par "pagalam kaitīgu" jebkam, izņemot viņa fankluba jau tā pusprāgušās smadzeņu šūnas, ir bērnudārznieka līmeņa naivums." (c)

Maniem uzskatiem par A.J. nav ne mazākās nozīmes, jo neesmu viņa fans.
Nozīme ir tam, ka ar kreiso U.S.A. isteblišmentu draudzīgi savijušās 4 gigantiskās komercstruktūras dīvainā kārtā vienlaicīgi saprata, ka "nenozīmīgais un neadekvātais" interneta vaukšķis (kurš, neaizmirsīsim, piesaistīja ļoti lielu skatītāju interesi un līdz ar to arī reklāmdevēju naudu), ir tik ļoti visiem četriem nevēlams, ka nekavējoties jāizslēdz no spēles. Savādi, kā šitāds štrunta knislis, par kuru fano tikai tādi "ar pussprāgušām smadzeņu šūnām", šiem interneta milžiem izrādījās tik kaitīgs, ka nācās, upurējot pat savas komercintereses, nabadziņu izskaust no visiem iespējamiem kanāliem? :DD

Jā, džekiņ, tev ar tavu "loģiku" pat bērnudārzniekiem neko neizdosies iestāstīt.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?