3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Tāpēc, ka tu esi visgroteskākais personāžs no tiem dažiem augstu formālas izglītības līmeni (tai skaitā arī phd) sasniegušajiem un vienlaikus aprobežotu saprātu apveltītajiem ļautiņiem, kurus man gadījies pazīt (t.sk. virtuāli).
Tie citi vismaz vairāk vai mazāk apzinājās, ka ir jomas, kurās viņi slikti (vai nemaz) orientējās, un tādēļ izvairījās no šādu jautājumu komentēšanas.

Tava nelaime ir tā, ka tu, ieguvis phd ķīmijā, esi sadomājies, ka šī izglītība un phd ir apstiprinājums tavam izcilajam VISPĀRĒJAJAM intelektam, no kā esi izdarījis absolūti nepamatotu un neadekvātu secinājumu, ka līdz ar to esi gudrs ne tikai STEM jomās, bet arī jebkurā citā (ārpus STEM) tēmā, par kurām mēs te cibā runājam.

Bieži vien vienkārši amizanti un komiski palasīties, kad tu pārliecināti un kategoriski aizstāvi kaut kādu nejēdzību. Tādos gadījumos es reti iesaistos sračos. Bet (atzīstos savā vājajā raksturā) ir reizes, kad tu ar savu kliedzošo vai nu stulbumu vai/un agresīvo demagoģiju aizkaitini tik lielā mērā, kad arī es nespēju būt tik savaldīgs, lai neizteiktos stiprākiem vārdiem.

Tā kā es tavus tekstus esmu lasījis sākot no Virtuālās baznīcas, turpinot ar LELB forumu, Miglu un SC, tad bez mazākās šaubīšanās varu vēlreiz atkārtot sevis iepriekš teikto - tu esi neārstējams - tu pēdējo aptuveni 20 gadu laikā neko neesi sapratis un neesi pieņēmies prātā ne par matu.

Un atkal - tikko to uzrakstīju, tā tūlīt iedomājos, ka tu manu pēdējo frāzi, atšķirībā no saprātīga pašreflektējoša cilvēka, uztversi nevis kā iemeslu aizdomāties par sevi, bet kā kārtējo "mazizglītota pleba skaudības pilnu uzbraucienu intelektuālim ctulhu". :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?