06 Jūlijs 2020 @ 19:30
 
Rit laikam būs cry it out gulētiešana, slīkoņa pēdējais salmiņš.
 
 
( Post a new comment )
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 6. Jūlijs 2020 - 20:13
..tev vai mazajam? :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on 6. Jūlijs 2020 - 21:12
Vispār sīkajam, bet tur laikam raud abi, tikai katrs savā durvju pusē. Bet tas tad, ja paspēšu izlasīt grāmatu kā to pareizi darīt, kā arī ja viņš šonakt (ne)gulēs ierasti slikti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
f: lil non smokers[info]f on 6. Jūlijs 2020 - 20:37
ak, jūs, nabadziņi. tu gan vairāk, pai
(Atbildēt) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on 7. Jūlijs 2020 - 10:53
Es tam gāju cauri, jā, raud abi. Bet tas nav ilgstoši, it sevišķi, ja mazulis ir 4-8 mēnešus vecs. Mums izdevās - tagad guļ 7 līdz 7 un divas stundas pa dienu. Visi priecīgi.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on 7. Jūlijs 2020 - 11:00
Aaaaa, paldies par iedrošinājumu! 8mēn 1ned. Sākumā uz nakts gulētiešanu liki aizmigt pašam, naktī atbildēji kā parasti, vai uzreiz atstāji visu nakti? Kad pievienoji diendusu treniņu?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on 7. Jūlijs 2020 - 16:49
Pēc izvēlētās metodes sākām ar rīta miegu (mums bija divas dnaudas uz to brīdi), šķiet, ka pusdienās un vakarā arī. Gājām iekšā pēc noteiktiem intervāliem. Mums gan bija ekstra problēma, un pagāja vairāk kā dažas dienas. Mazule jau prata piecelties un stāvēt, bet neprata īsti apgulties atpakaļ. Līdz ar to vajadzēja pielāgot tos intervālus un kaut kad iet palīgā apgulties. Pa nakti gan tirpināju barot kādu laiku. Tad vīrs uzņēmās midzināt pa nakti, lai atradinātu no ēšanas (jo vienbrīd nepietika ar barošanu, gribēja gulēt uz rokām). Mums arī bebim bija ap 8 mēneši. Ar otro es mēģināšu kaut kā maigāk sākt radināt pašu gulēt jau ap tiem ieteiktajiem 4 mēnešiem.
Tas viss nebija viegli un ātri, bet visu labā bija vērts.
Žēl, ka par miegu nestāsta vairāk - tikai vienmēr saka, ka negulēs...
Te ir vidns man iecienīts raksts, las palīdzēja labāk saprast mazuļu miega cikliņus https://www.littleones.co/blogs/our-blog/baby-sleep-series-3-to-6-months?_pos=26&_sid=d604a093c&_ss=r
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)